Teden otroka na OŠ Mala Nedelja

Na OŠ Mala Nedelja v Tednu otroka potekajo številne aktivnosti

Nina Škraban, četrtek, 9. oktober 2014 ob 09:20
Teden otroka na OŠ Mala Nedelja

Teden otroka na OŠ Mala Nedelja

V tednu otroka, ki poteka od 6. 10 – 12. 10. 2014, želimo našim učencem ponuditi čim več zanimivih in hkrati poučnih dejavnosti na športnem, kulturnem, socialnem in tehničnem področju ter jih povezati z letošnjo temo otroškega parlamenta Izobraževanje in poklicna orientacija.

Ker imajo učenci le redko priložnost spoznavati poklice konkretno na delovnem mestu, smo jim to izkušnjo omogočili prav v tednu otroka. Obiskali smo Vojašnico Murska Sobota, podjetje Wolford in Xal-svetila. V kinu Maximus smo si ogledali 3D predstavo, v kateri so učenci zelo uživali.

V sredo bomo izpeljali športni dan za vse učence naše šole, ki ga bomo popestrili s kostanjevim piknikom. V četrtek bodo učenci 1. razreda sprejeti v skupnost učencev šole, v okviru tega pripravljamo javno prireditev, ko bomo obeležili tudi 20 let šolske zgradbe. V petek se bomo odpravili do Grossmanove domačije in inovatorja Ferdinanda Rantaša in njegovega muzeja.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje