Tehniški dan na OŠ Ivana Cankarja Ljutomer

Izdelke, ki so jih naredili, bodo prodajali v soboto od devete do dvanajste ure na Glavnem trgu v Ljutomeru

Prlekija-on.net, petek, 21. november 2014 ob 16:06
Tehniški dan na OŠ Ivana Cankarja Ljutomer

Tehniški dan na OŠ Ivana Cankarja Ljutomer

V četrtek, 20.11.2014, smo učenci devetih razredov imeli tehniški dan. Razdeljeni smo bili v pet skupin. V prvi skupini so učenci izdelovali namizne aranžmaje, adventne vence, okrasne venčke iz maha, vejic navadne bodike, rdečega in rumenega drena, iz drevesnega lubja, šipka in drugih rastlinskih delov.

V drugi in tretji skupini so učenci ustvarjali in izdelovali voščilnice iz različnih materialov, npr. iz unikatne pobarvane svile, potiskanega papirja in kartona.
Četrta skupina se je ukvarjala s peko sladkih dobrot, kot so: medenjaki, orehovi rogljički, pirini mašinski keksi…

V peti skupini smo izdelovali škatlo za prostovoljne prispevke, zapise za tržnico, zapisali poročilo o tehniškem dnevu ter naredili veliko fotografij, da bomo imeli lepe spomine na ta dan.

Izdelke, ki smo jih naredili, bomo prodajali v soboto, 22.11.2014, od devete do dvanajste ure na Glavnem trgu v Ljutomeru ter v soboto, 29.11.2014, prav tako od devete do dvanajste ure na Glavnem trgu in v trgovini Tuš v Ljutomeru.

Vabimo vas, da pridete, si izberete naše izdelke, namenite kakšen evro za naš trud ter nam s tem pomagate pri izvedbi nekaterih dejavnosti, ki jih načrtujemo v devetem razredu, med temi je tudi valeta.

Vljudno vabljeni! Devetošolci in njihovi razredniki.

Sestavila: Nežka Babič


Več v Kultura in izobraževanje