Drsališče se bo odprlo z atraktivno predstavo skupine Lucky Lookers on Ice

Uporaba drsališča bo brezplačna, cena izposoje drsalk pa bo znašala 1 evro

Prlekija-on.net, četrtek, 4. december 2014 ob 11:31
Glavni trg bo v tej zimski sezoni krasilo tudi drsališče

Glavni trg bo v tej zimski sezoni krasilo tudi drsališče

Kot smo že pisali, bo letos za dodatno praznično ponudbo v Ljutomeru poskrbelo drsališče, ki bo postavljeno sredi Glavnega trga. Mobilno drsališče v Ljutomeru bo v sodelovanju z Občino Ljutomer in Krajevno skupnostjo Ljutomer postavilo podjetje LUCKY LUKA d.o.o., ki je vodilno slovensko podjetje na področju drsanja, rolanja, animacijskih programov in izvajanja celovitih projektov mobilnih drsališč.

Na področju mobilnih drsališč sodelujejo z nizozemskim podjetjem Ice-World, za katerega so tudi edini uradni zastopnik za jugovzhodno evropsko regijo. Posebno zasnovana drsališča so energijsko učinkovita in okolju prijazna, saj imajo okoljevarstveni certifikat ISO 14001.

Odprtje drsališča bo v soboto, 6. decembra, ob 16. uri. Z atraktivno otvoritveno predstavo bo nastopila skupina Lucky Lookers on Ice, slovenska drsalna skupina, ki jo sestavljajo bivši in še aktivni umetnostni drsalci ter vaditelji drsanja in animatorji na ledu. Skupina deluje pod okriljem Luka Klasinca, udeleženca olimpijskih iger v Albertvillu leta 1992 v umetnostnem drsanju.

V soboto torej zadrsajte v ljutomerski veseli december skupaj z Lucky Luka in zares čisto pravimi drsalci. Uporaba drsališča bo brezplačna, cena izposoje drsalk pa bo znašala 1 evro.

V okviru otvoritvenega programa bodo prižgane tudi praznične lučke na Glavnem trgu.


Več v Družabno