Oliver Dragojević zapel zaljubljencem

Oliver Dragojević je skupaj z Dupini ter klapo Rišpet nastopil na Valentinovem koncertu v Ljutomeru

Prlekija-on.net, nedelja, 15. februar 2015 ob 12:461
Oliver Dragojević

Oliver Dragojević

Tako kot lani, je tudi letos ob dnevu zaljubljencev, v Ljutomeru prepeval Oliver Dragojević, ki je skupaj s svojo spremljevalno skupino Dupini, vsem pričaral lep Valentinov večer. Koncert je bil v športni dvorani ŠIC, ki je bila polna.

Da je koncert bil res popoln, se je Oliverju na odru pridružila še trenutno najbolj vroča dalmatinska klapa, klapa Rišpet iz Splita. Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi klavirja in kitar, so bile zagotovilo za posebno romantično doživetje, predvsem za predstavnice nežnejšega spola. Oliver in klapa so zapeli vse svoje hite in romantične skladbe za vse zaljubljence.

Na koncertu so podarili tudi 7-dnevno bivanje za 4 osebe v apartmaju hotela Fontana na Jelsi na otoku Hvaru. Nagrado so prispevali Fontana hoteli apartmani d.o.o. Jelsa Croatia.


tulipan ponedeljek, 16. februar 2015 ob 09:55

Smo šli na koncert,ker so se domači tak odločele meni Oliver ni nekej glih pri srcu.Vendar pa me ena stvar motel,če je koncert nej bo koncertc nepa ka moren tan odzaja ove pri šanke poslušate jihovo huškaje.Te se naj napiše ka de veselica,ker drugeč bomo zahtevale peneze nazej.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.