Radenčanom se nasmiha tretje mesto

Zadnji dve tekmi odbojkarjev v domači športni dvorani

Filip Matko, torek, 10. marec 2015 ob 11:16
Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Po gladki zmagi s 3 : 0 (25:9, 25:22, 25:12) nad ekipo Odbojkarskega kluba Maribor II v 16. krogu, so fantje Odbojkarskega kluba Radenci s 33 osvojenimi točkami na četrtem mestu desetih moštev v 3. državni odbojkarski ligi moški – vzhod. V vodstvu je še vedno ekipa GOKOP Fram (44 točk) pred ekipo Pro Volley Maribor (42 točk) in ekipo OK Mislinja (35 točk).

Ker za trenutno tretjeuvrščeno ekipo OK Mislinja Radenčani zaostajajo le za dve točki in ker zadnji dve tekmi (17. in 18. krog tekmovanja) igrajo v domači Veliki športni dvorani Radenci, bi lahko rekli, da se jim nasmiha tretje mesto. To soboto, 14. marca, pride v goste ekipa Pro Volley iz Maribora, ki vsekakor ne bo lahek nasprotnik, saj se »krepko držijo« drugega mesta na lestvici. A naslednjo soboto, 21. marca, bodo v  zadnjem krogu tekmovanja, proti domači ekipi v Radencih zaigrali odbojkarji Hoče mladi. Torej mladi odbojkarji iz Hoč pri Mariboru, ki so trenutno na zadnjem, desetem, mestu lestvice s samo 10-imi točkami, kar bo precejšnja prednost za OK Radenci. A neposredni tekmec Radenčanom za tretje mesto, OK Mislinja, bo to soboto potovala na tekmo k ekipi TAB v Mežico (osma ekipa na lestvici), na prvi pomladanski dan pa bo igrala doma z ekipo Pro Volley iz Maribora, ki je tik pod vrhom lestvice. Ob lastnih dobrih igrah lahko odbojkarji OK Radenci vsekakor pričakujejo osvojitev tretjega mesta v 3. državni odbojkarski ligi moški – vzhod.

Fotografije, ki so priložene, so z zadnje tekme 16. kroga v Radencih.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport