Radenčani še vedno na četrtem mestu

Po zmagi v zadnjem krogu 3. DOL so lahko tudi tretji

Filip Matko, ponedeljek, 16. marec 2015 ob 22:45
OK Radenci - OK Pro Volley

OK Radenci - OK Pro Volley

Na spletnih straneh »Prlekije« smo že poročali, da so člani Odbojkarskega kluba Radenci na poti do tretjega mesta na lestvici 3. državne odbojkarske lige moški – vzhod v sezoni 2014/2015. Kajti v soboto, 14. marca zvečer, so v Veliki športni dvorani v Radencih s 3 : 0 (13:25, 26:24, 25:22, 25:16) premagali ekipo z vrha lestvice deseterice, drugouvrščeno ekipo Odbojkarskega kluba Pro Volley iz Maribora.

Tako so še vedno Radenčani na četrtem mestu lestvice deseterice v 3. državni odbojkarski ligi moški – vzhod. Če v zadnjem, 18. krogu (v soboto, 21. marca), ekipa OK Mislinja (na lestvici za dve točki pred OK Radenci !) izgubi tekmo proti OK Pro Volley iz Maribora, Radenčani pa tekmo na domačem igrišču proti ekipi OK Hoče mladi (na osmem mestu) dobijo, bodo Radenčani osvojili tretje mesto.

Priložene so fotografije s tekme 17. kroga 3. državne odbojkarske lige moški – vzhod, ki je bila v soboto, 14. marca, v Veliki športni dvorani v Radencih.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport