Pri čelnem trčenju dveh vozil, povzročitelj vozil pod vplivom alkohola

Na cesti Noršinci - Križevci sta čelno trčili osebni vozili, tri osebe v udeleženem vozilu in povzročitelj so se lahko telesno poškodovali

Prlekija-on.net, sobota, 13. junij 2015 ob 23:131

Prometna nesreča Noršinci - Križevci

V soboto, 13. junija, okoli 20.30, se je na cesti Noršinci - Križevci zgodila prometna nesreča, kjer sta čelno trčili osebni vozili. Nesreča se je zgodila, ko je voznik zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. V trčenju so se tri osebe v udeleženem vozilu in povzročitelj lahko telesno poškodovali.

Pri trčenju je nastalo za 15.000 evrov škode. V postopku je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola.

Gasilci PGD Ljutomer so odklopili akumulator na vozilih, pomagali reševalcem, očistili razlite tekočine in pomagali vlečni službi pri natovarjanju vozil. Poškodovane osebe so oskrbeli reševalci NMP Ljutomer.

Roman Kotaršček nedelja, 14. junij 2015 ob 21:49

Neven kaj taki ljudje mislijo ko gredo za vola pod vplivom alkohola sploh ne misli da san sebe spravlja v nevarnost in ostale ko pa pride do problemov potem pa je jok in stok pa nisen mislil ko pa pride na sodišče potem pa se vsak začne nazaj vleči pa nisen kriv in nisen mislil tako zakaj ni taki ki je pod vplivom alkohola sedel za volan tudi takrat ko pride na sodišče tudi tam naj reče sen kriv pa kaj sen naredil bom tudi plačal in pika in ne da je potem za takimi problem po sodišči in še drugje policija mo naj odzame zavedno vozniško in tudi naloži 3x kazen takemi da bo prišel k pameti če se ni prej zavedal da nesme za volan če je pod vplivom alkohola.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Moškemu ni bilo pomoči

Utonil 20-letni moški

torek, 18. junij 2024 ob 21:50
Moški se je porezal po roki

V Kuršincih obravnavali nesrečo pri delu

torek, 18. junij 2024 ob 07:26