Letošnje Jadranske igre se pričenjajo v Ljutomeru

Ljutomer bo domačin prvih letošnjih Jadranskih iger v Sloveniji

Prlekija-on.net, sreda, 17. junij 2015 ob 20:11
Jadranske igre

Jadranske igre

Ena od novosti šeste sezone Jadranskih iger je vsekakor razširjena turneja Jadranskih iger po Sloveniji, ki bo letos obiskala več slovenskih mest. Jadranske igre v Sloveniji 2015 se bodo pričele v nedeljo, 21. junija, v Ljutomeru.

Razširjena edicija iger v Sloveniji nam bo letos postregla s kvalifikacijami, polfinaloma in velikim slovenskim finalom Jadranskih iger, 30. avgusta v Kopru. Letošnje Jadranske igre se pričenjajo v Ljutomeru, zmagovalna ekipa na kavalifikacijah, pa se bo uvrstila v slovenski polfinale.

Ekipe se bodo v Ljutomeru pomerile v naslednjih Jadranskih igrah: leteči vaterpolo, strelec, dirka sodov, mošarka in vrv. Igre se pričnejo ob 19:30 na kopališču v Ljutomeru, vstop pa je brezplačen. Organizatorji Jadranskih iger so občina Ljutomer, agencija Adria events in Kooperativa Alpe Adria.

Prijavi ekipo in sodeluj na igrah!
V kolikor želite tekmovati na Jadranskih igrah, lahko prijavite ekipo na slovenija@jadranskeigre.com. Zaradi velikega interesa imajo prednost ekipe, ki se bodo prijavile prve. Vonj Jadrana se seli na kontinent. Ne razmišljajte preveč, temveč se pridružite in postanite del športnega spektakla, ki že šesto leto širi zabavo, pozitivno energijo in veselje.

Se vidimo na Jadranskih!

Spodaj je nekaj fotografij iz lanskoletnega slovenskega finala Slovenskih Konjic.
Foto: Ivana Kaurloto / Jadranske igre


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46