Županja sprejela dobitnike priznanj na državnem srečanju mladih čebelarjev

Sprejela je tudi učence OŠ Stročja vas, ki so prejeli priznanja za posebne dosežke v letošnjem šolskem letu na državni ravni

Prlekija-on.net, četrtek, 18. junij 2015 ob 00:04
Sprejem mladih čebelarjev in učencev

Sprejem mladih čebelarjev in učencev

Županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, je v sredo, 17. junija, v županatu Mestne hiše, sprejela dobitnike priznanj 38. državnega srečanja in tekmovanja mladih čebelarjev ter njihove mentorje. Prav tako je sprejela učence OŠ Stročja vas, ki so prejeli priznanja za posebne dosežke v letošnjem šolskem letu na državni ravni.

V pozdravnem nagovoru je županja učencem čestitala za dosežke ter priznanja na področju čebelarstva ter vsakemu podelila plaketo s priznanjem. Zbrane sta med drugim pozdravila tudi podpredsednik Čebelarske zveze Slovenije, Janez Vencelj in predsednik Čebelarskega društva Ljutomer, Branko Bratinščak.

Iz Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer (mentorica Nada Mesarič) so priznanja prejeli: Črtomir Svetec in Dominik Miklošič (zlato priznanje), Sara Vrbančič, Pia Artenjak, Pia Škrlec in Nadja Štelcl (srebrno priznanje).

Iz Osnovne šole Stročja vas (mentorica Nataša Horvatič) so priznanja prejeli: Blaž Rakuša, Mihael Bogdan, Urška Rižnar, Julija Leštan (vsi zlato priznanje).

Priznanja za posebne dosežke v šolskem letu 2014/2015 na državni ravni so prejeli trije učenci iz OŠ Stročja vas, in sicer: Blaž Ješovnik, Patrik Rubin in Jaka Štampar.


Več v Kultura in izobraževanje