V Zlatoličju najdena mrtva ženska

Na kraj so bili takoj napoteni policisti, ki so ugotovili, da je ženska umrla nasilne smrti

Prlekija-on.net, petek, 19. junij 2015 ob 09:16
Kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo

Kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo

V petek, 19. junija, ob 5.24, je bila policija na telefonsko številko 113 obveščena, da je bila v naselju Zlatoličje najdena mrtva ženska. Na kraj so bili takoj napoteni policisti, ki so ugotovili, da je ženska umrla nasilne smrti.

Kot so sporočili iz policije, je osumljenec 31-letni moški iz okolice Maribora, ki se je po dosedanjih ugotovitvah poznal z žrtvijo in so ga že prijeli. 31-letnik je mlado dekle večkrat zabodel z nožem. Po podatkih policije je bila umorjena 24-letna natakarica, ki jo je okoli pete ure zjutraj našel lastnik lokala.

Kriminalisti primer obravnavajo kot umor, za kar je zagrožena kazen najmanj 15 let zapora. Več bo pokazala nadaljna kriminalistična preiskava, zato bo več informacij znanih prihodnji teden. Osumljenca pa policija doslej še ni obravnavala.

V nedeljo, 21. junija zjutraj, so mariborski kriminalisti na zaslišanje k preiskovalni sodnici Okrožnega sodišča v Mariboru, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja umora, privedli 31-letnega osumljenca. Preiskovalna sodnica ga je popoldan zaslišala in po zaslišanju zoper njega odredila pripor. Grozi mu najmanj 15 let zapora.


Več v Črna kronika