Uradno odprli brv čez reko Ščavnico

Ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, Zvonko Kustec in županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, sta uradno odprla brv čez reko Ščavnico

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. junij 2015 ob 18:40

Otvoritev brvi čez reko Ščavnico

V ponedeljek, 22. junija, sta ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, Zvonko Kustec in županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, uradno odprla brv čez reko Ščavnico za Gimnazijo Franca Miklošiča Ljutomer.

Brv, ki preko reke sedaj povezuje Park Rudolfa Maistra in prehod na Grossmannovo ulico, bo služila predvsem dijakom in dijakinjam, ki se v Ljutomer pripeljejo z vlakom in imajo tako omogočen lažji dostop do gimnazije. Ravnatelj je ob tem v imenu celotne GFML županji podaril sliko, ki jo je naslikala nekdanja dijakinja ljutomerske gimnazije, Petja Kolenko ter se ji zahvalil za dobro sodelovanje in izvedbo tega prehoda, da se je uredil ta "most povezovanja in razumevanja".

Županja se je zahvalila ravnatelju, profesorjem ter dijakom in dijakinjam, da tako dobro sodeluje "z najboljšo gimnazijo v Sloveniji".

Ravnatelj, županja in dijakinja GFML Helena Beznec so nato prerezali trak ter brv tudi uradno predali svojemu namenu.

Po odprtju brvi, so uradno odprli še eno novost v Ljutomeru - KUL-KIŠTO.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje