Tudi na Pertoči na Goričkem imajo talente

Zabavna prireditev šolarjev ob zaključku šolskega leta

Filip Matko, petek, 26. junij 2015 ob 08:24
Pertoča ima talent

Pertoča ima talent

»Pertoča ima talent« je bilo zapisano na ličnem vabilu, ki so ga starši in stari starši učenk in učencev Podružnične osnovne šole Pertoča prejeli nekaj dni pred zaključkom tokratnega šolskega leta.

Prvo triado na Pertoči, ki sodi v okvir Osnovne šole Sveti Jurij v Občini Rogašovci, obiskuje 19 učenk in učencev. Ti so za svoje starše in stare starše ter druge vaščane pripravili, kot vsako leto doslej, čisto svoj zabavni program in ga naslovili po znani televizijski uspešnici. Kajti vsak izmed šolark in šolarjev se je želel predstaviti svojim najbližjim vsaj z eno točko nastopa, česar je bila prikrajšana četverica, ki je zaradi bolezni obležala v postelji.

Prisrčni nastopi petnajsterice učenk in učencev so starše, kot tudi »strogo resno žirijo«, tako navdušili, da so enoglasno sklenili: vsi nastopajoči si zaslužijo nastop v drugem krogu, ki se bo začel z novim šolskim letom 2015/2016 že 1. septembra letos.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje