V petek publiko zabavali Kula Band, Dismissed in seksi plesalki

Ta vikend v Ljutomeru za tovarno Krka poteka 11. motozbor MK Samorog. V petek popoldan so se motoristi zbirali na prizorišču in se podali na panoramsko vožnjo, zvečer pa je sledil koncert s skupinama Dismissed in Kula band. Dogajanje sta popestrili tudi seksi plesalki, striptiz in hostese. Danes bo ponovno panoramska vožnja ob 16. uri in nato koncert skupin 500 m in Guns'n'Roses real tribute.

sobota, 21. maj 2011 ob 10:014

V Ljutomeru že hrumijo motorji

V Ljutomeru so se že včeraj začeli zbirati motoristi za tovarno Krka, kjer ta vikend poteka tradicionalno, letos že 11. srečanje MK Samorog. Danes so se popoldne zbrali ter krenili na panoramsko vožnjo, zvečer pa sledi koncert s skupinama Dismissed in Kula Band. Jutri sledi ponovno panoramska vožnja ob 16. uri in nato koncert skupin 500 m in Guns'n'Roses real tribute. Manjkal ne bo niti erotični šov, obiskovalci pa lahko na prizorišču, kamor je vstop prost, tudi kampirajo.

petek, 20. maj 2011 ob 19:072

Prvi blagoslov motorjev pri Mali Nedelji

Moto klub Pürgaške sekire, ki v Mali Nedelji deluje od lanskega leta, je v nedeljo, 10. aprila,pripravil prvi blagoslov motorjev. V čudovitem pomladanskem dopoldnevu se je ob cerkvi Sv. Trojice zbralo okrog sto motoristov in motoristk s svojimi bleščečimi jeklenimi konjički. Po končani maši je motoriste in številne obiskovalce pozdravil predsednik kluba Denis Brunc in zaželel veliko varnih kilometrov.

nedelja, 10. april 2011 ob 18:478

6. srečanje avto kluba VRZ

V nedeljo, 15. avgusta so se pred supermarketom Tuš v Ljutomeru zbrali lastniki in ljubitelji predelanih avtomobilov na 6. srečanju avto kluba VRZ Ljutomer. Lastniki avtomobilov so tekmovali v različnih zanimivih igrah, avtomobili pa v različnih kategorijah, kjer so jih ocenjevali in s priznanji ter pokali nagradili najboljše.

nedelja, 15. avgust 2010 ob 21:59

V soboto bolj živahno na srečanju MK Moliboga

Za razliko od petkovega dogajanja na 7. moto zboru MK Moliboga v Lukavcih, ko je nagajal dež, je bilo sobotno bolj živahno a kljub temu slabše obiskano, kot prejšnja leta. V soboto so publiko ogreli Indisguise in XXX Band, za vroč večer pa je poskrbel tradicionalni ženski striptiz.

nedelja, 8. avgust 2010 ob 04:363

Dež odplaknil petkovo dogajanje na srečanju MK Moliboga

V petek, 6. avgusta, je bil 7. moto zbor MK Moliboga v Lukavcih slabo obiskan zaradi slabega vremena. Pod šotorom se je zbralo le nekaj ljudi, ki so kljub dežju vztrajali na prizorišču, koncertnega dogajanja pa tisto noč niso videli.

nedelja, 8. avgust 2010 ob 03:411

Petek na motozboru Jezerski duhovi

V petek, 9. julija in soboto, 10. julija ob Gajševskem jezeru poteka 8. mednarodno srečanje motokluba Jezerski duhovi. Petek je bil namenjen tršim zvokom, a so "zvezde" večera Noctiferia svoj nastop morali odpovedati zaradi bolezni kitarista. Vrhunec petka je tako bolj ali manj predstavljal ženski striptiz.

sobota, 10. julij 2010 ob 01:14

Sobotno dogajanje na srečanju MK Samorog

Med 20. in 23. majem se je v industrijski coni v Ljutomeru pri tovarni Krka odvijalo že 10. srečanje motoristov MK Samorog. V soboto sta nastopili skupini 500m in Drugo Dugme in tudi v soboto ni manjkal tradicionalni ženski striptiz.

nedelja, 23. maj 2010 ob 17:011

Petkovo dogajanje na srečanju MK Samorog

Med 20. in 23. majem se je v industrijski coni v Ljutomeru pri tovarni Krka odvijalo že 10. srečanje motoristov MK Samorog. V petek sta nastopili skupini Sin Story in BandX, manjkal pa seveda ni niti obvezen ženski striptiz.

sobota, 22. maj 2010 ob 04:26

Srečanje motoristov MK Moliboga

Ta konec tedna se je v Lukavcih pri Ljutomeru odvijalo 6. mednarodno motorističnosrečanje MK Moliboga. V petek so nastopile skupine Blind 4 Destiny, kiso nastopili tudi v soboto, Toti štirje in Blue Planet, v soboto pa šepoleg omenjene skupine The Drinkers in Tomorrow. Manjkalseveda ni niti tradicionalni ženski striptiz. V fotogaleriji si lahko ogledate sobotno dogajanje na prizorišču.

nedelja, 2. avgust 2009 ob 13:12