V Središču ob Dravi je potekala moto dirka Slovenija Classic TT 2017

Ta konec tedna je Sekcija Avto moto šport pri Društvu starih vozil Središče ob Dravi, v Središču ob Dravi organizirala moto dirko Slovenija Classic TT Središče ob Dravi, dirko starodobnih dirkalnih motociklov.

nedelja, 21. maj 2017 ob 20:234

V živo: Dirka Slovenija Classic TT 2017 v Središču ob Dravi

Danes gre v Središču ob Dravi za res, saj so se ob 11. uri pričeli kvalifikacijski treningi mednarodne dirke starodobnih dirkalnih motociklov Slovenija Classic TT 2017 Središče ob Dravi. Od 14. ure dalje pa bodo potekale dirke. Dogodek s pomočjo domače občine in številnih domačih društev organizira Društvo starodobnih vozil Središče ob Dravi.

nedelja, 21. maj 2017 ob 10:572

Okoli dvesto motoristov na sobotni panoramski vožnji

V soboto se je na 17. srečanju MK Samorog zbralo okoli dvesto motoristov, ki so se popoldan odpravili na panoramsko vožnjo po Prlekiji. Motoristi so ta konec tedna zbrani na Razkrižju v kulturno-športnem centru Zavirje. Pred vožnjo sta vse zbrane pozdravila predsednik MK Samorog, Rihard Novak in župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič.

sobota, 20. maj 2017 ob 18:01

Za dirko Slovenija Classic TT 2017 v Središču ob Dravi opravili treninge

To soboto in nedeljo, 20. in 21. maja, v Središču ob Dravi poteka mednarodna dirka starodobnih dirkalnih motociklov. Dogodek s pomočjo domače občine in številnih domačih društev organizira Društvo starodobnih vozil Središče ob Dravi.

sobota, 20. maj 2017 ob 14:532

Petkov večer na 17. srečanju MK Samorog

Ta konec tedna so na Razkrižju v kulturno-športnem centru Zavirje zbrani motoristi na 17. srečanju MK Samorog. V petek popoldan se je tam zbralo okoli sto motoristov, ki so se podali na panoramsko vožnjo do Lendave in nazaj, zvečer pa so se zabavali ob živi glasbi.

sobota, 20. maj 2017 ob 13:06

Na Razkrižju ponovno zbrani motoristi

Na Razkrižju v kulturno-športnem centru Zavirje, so ta konec tedna ponovno zbrani motoristi na 17. srečanju MK Samorog. V petek popoldan se je tam zbralo okoli sto motoristov, ki so se podali na panoramsko vožnjo do Lendave in nazaj. Pred vožnjo je vse zbrane pozdravil tudi predsednik MK Samorog, Rihard Novak, motoriste pa si je ogledal tudi župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič.

petek, 19. maj 2017 ob 18:42

V Ormožu so šestnajstič zbrani motoristi

Ta konec tedna v Ormožu oz. Hardeku poteka 16. moto srečanje, ki ga prireja MK Cest Bon Ormož. V petek so se številni motoristi zbrali na dvorišču avtocentra na Hardeku ter se odpravili na panoramsko vožnjo. Zvečer so nato za glasbo in zabavo skrbeli Franz Josef I. in Petar Grašo.

petek, 12. maj 2017 ob 21:592

19. in 20. maja 17. srečanje MK Samorog na Razkrižju

17. srečanje MK Samorog bo tudi letos potekalo na Razkrižju v kulturno-športnem centru Zavirje, ki vključuje koriščenje travnate površine, dovozne poti in že postavljenega šotora z uporabo električne energije in vode. Poleg samega prizorišča je tudi velik brezplačni kamp s tuši na toplo vodo. Srečanje bo 19. in 20. maja.

ponedeljek, 8. maj 2017 ob 14:20

Prvomajski blagoslov motorjev pri Mali Nedelji

Namesto prvomajske budnice pihalne godbe, je malonedeljčane, predvsem tiste, ki so si na praznični dan privoščili malo daljše spanje, v praznik prebudilo hrumenje motorjev. Že nekaj let je namreč 1. maj v tem kraju namenjen blagoslovu motorjev, njihovih voznikov in sovoznikov.

ponedeljek, 1. maj 2017 ob 20:13

Starodobni hrošči zaznamovali velikonočni ponedeljek

Podobno kot že ducat minulih let je tudi letošnji praznični velikonočni ponedeljek na širšem radgonskem območju ter tudi v sosednji Avstriji, ter na Goričkem, minil v nadvse zanimivem "potepanju" ljubiteljev hroščev. Na vrsti je namreč bilo tradicionalno, 13. srečanje lastnikov znamenitih hroščev, v organizaciji VW – Keeeber kluba Murska Sobota. Lepo in sončno vreme je razveselilo udeležence tokratnega potepanja, ki je potekalo večinoma na območju Gornje Radgone, a tudi na ...

sreda, 19. april 2017 ob 08:42