V Ljutomeru zagorelo ostrešje razdelilne transformatorske postaje

Okoli polnoči so policisti PP Ljutomer med kontrolo v mestu Ljutomer opazili, da gori ostrešje razdelilne transformatorske postaje v bližini podjetja Murales. Na kraju so delavci elektra najprej odklopili elektriko, gasilci pa so požar pogasili.

ponedeljek, 13. marec 2017 ob 10:03

Ukradel sončno elektrarno vrednosti preko 90 tisoč evrov

V noči na četrtek, 9. marca, je neznani storilec preščipnil žičnato ograjo in tako vlomil v ograjen prostor podjetja v okolici Maribora. Tam je splezal na streho objekta in z nje odmontiral več kot 300 fotovoltaičnih modulov sončne elektrarne. Module je odpeljal neznano kam.

petek, 10. marec 2017 ob 14:448

Trčenje potniškega vlaka in tovornega vozila povzročil 20-letni voznik tovornega vozila

Kot smo že poročali, sta v četrtek v Štrihovcu v občini Šentilj, trčila potniški vlak in tovorno vozilo. Policisti, ki so opravili ogled kraja nesreče so ugotovili, da je povzročitelj prometne nesreče 20-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil po lokalni cesti iz smeri Zgornjega Dobrenja proti Šentilju.

četrtek, 9. marec 2017 ob 14:56

Trčila potniški vlak in tovorno vozilo

V četrtek, 9. marca, ob 10.34 so bili na telefonsko številko 113 obveščeni, da sta v Štrihovcu v občini Šentilj, trčila potniški vlak in tovorno vozilo. Na kraj so takoj napotili policiste, na kraju so tudi delavci Slovenskih železnic.

četrtek, 9. marec 2017 ob 13:31

Ukradel za 2.100 evrov vreč semenske koruze

Še neznani storilec je v torek, 7. marca, okoli 12.30, z osebnim avtomobilom, po vsej verjetnosti znamke Renault Scenic, sive barve, ki je bil označen z ukradenima registrskima tablicama MS reg. območja, zapeljal v skladišče ene izmed kmetijskih zadrug na območju PP Podlehnik. Tam je sam, brez vednosti prodajalca, v prtljažnik vozila naložil več vreč semenske koruze.

sreda, 8. marec 2017 ob 10:314

Kriminalisti zasegli skoraj tisoč različnih predmetov pornografskega gradiva

Kriminalisti sektorjev kriminalističnih policij policijskih uprav Celje, Maribor, Novo mesto, Koper, Murska Sobota, Kranj in Ljubljana, so v torek, 7. marca, od 6. ure naprej opravljali hišne preiskave stanovanj in ostalih prostorov.

torek, 7. marec 2017 ob 18:291

Hrvaški tovornjakar ob rojstnem dnevu »napihal«, čeprav bi moral biti popolnoma trezen

Policisti PP Podlehnik so v ponedeljek, 6. marca, malo pred poldnevom, v Zgornjem Gruškovju, ob redni kontroli cestnega prometa ustavili in kontrolirali 41-letnega Hrvata, voznika tovornega vozila s tovornim priklopnikom, oboje hrvaških registrskih oznak. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel voznik v organizmu kar 0,75 mg/l alkohola, čeprav bi moral biti popolnoma trezen. Da je tako alkoholiziran sedel za volan ga ne opraviči dejstvo, da je na ta dan praznoval rojstni dan. Policistom ...

torek, 7. marec 2017 ob 11:373

Čelno trčili osebni vozili

V nedeljo, 5. marca, ob 21.17 sta na cesti Moškanjci–Zagojiči, v občini Gorišnica, čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulatorja.

ponedeljek, 6. marec 2017 ob 20:20

V Dravi našli truplo

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da so v ponedeljek, 6. marca, ob 13.30 na področju Lenta v Mariboru, mimoidoči opazili v Dravi truplo. Gasilci GB Maribor so na brežino Drave potegnili truplo moškega in ga predali reševalni ekipi NMP Maribor.

ponedeljek, 6. marec 2017 ob 18:071

Pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja trčil v službeno policijsko vozilo

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so v nedeljo, 5. marca, okrog 19.30 ure izvajali nadzor cestnega prometa v okolici Lendave. Pri tem so ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke Renault Clio, ki pa svetlobnih in zvočnih znakov policistov ni upošteval in je zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v službeno vozilo. Na obeh vozilih je nastalo za okrog 3.000 evrov materialne škode.

ponedeljek, 6. marec 2017 ob 13:28