Čelno trčili osebni vozili, ena oseba huje poškodovana

Kot smo že poročali, se je v soboto, 6. januarja, ob 16.43, na cesti Gornja Radgona - Benedikt pri naselju Spodnja Ščavnica, zgodila prometna nesreča, v kateri sta čelno trčili dve osebni vozili. Ena oseba je pri tem utrpela težje telesne poškodbe. Gasilci PGD Gornja Radgona so nudili pomoč reševalcem, dvignili eno izmed vozil z zaščitne ograje, očistili cestišče ter izvajali požarno varovanje. Cesta je bila popolnoma zaprta nekaj čez 19. uro.

sobota, 6. januar 2018 ob 20:331

Zaradi prometne nesreče več ur popolna zapora ceste pri Sp. Ščavnici

Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, se je ob 16:43 na cesti Gornja Radgona - Benedikt v naselju Spodnja Ščavnica zgodila prometna nesreča, Prometno-informacijski center pa sporoča, da je tam cesta popolnoma zaprta.Znanih je nekaj več informacij, čelno sta trčili osebni vozili, ena oseba je pri tem bila huje poškodovana. Cesto so ponovno odprli nekaj po 19. uri.

sobota, 6. januar 2018 ob 17:593

Ljutomerski policisti zaradi nasilja izrekli ukrep prepovedi približevanja

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru ter osem primerov povoženja divjadi.Na področju kriminalitete so na območju Lendave obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in ponarejanje listin, na območju Murske Sobote je bila obravnavana goljufija in kaznivo dejanje zoper varnost javnega prometa, na ljutomerskem območju pa kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe.

sobota, 6. januar 2018 ob 14:03

Pri opravljanju fasadnih del padel in se smrtno ponesrečil

V petek, 5. januarja, okoli 12.30 ure se je na območju Maribora zgodila nesreča pri delu, v kateri je ena oseba umrla. Ugotovljeno je bilo, da je 55-letni delavec opravljal fasadna dela na stanovanjski hiši. Pri tem je z višine enega metra padel na notranjo stran gradbenega odra in na kraju umrl. Za ugotovitev točnega vzroka smrti je zdravnik mrtvo oglednik odredil sanitarno obdukcijo.

sobota, 6. januar 2018 ob 10:272

16-letnik se je poškodoval s pirotehničnim izdelkom

V četrtek, 4. januarja, okoli 18.50 je 16-letni Mariborčan pred domom aktiviral in odvrgel pirotehnično sredstvo oz. petardo Cobra. Petarda ni eksplodirala, zato jo je 16-letnik premaknil s palico. V tistem trenutku je eksplodirala in ga opekla po levi roki in obrazu. V UKC Maribor so ugotovili, da so njegove poškodbe k sreči lažje.Zoper mladoletnika bodo policisti podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

petek, 5. januar 2018 ob 12:59

V pijanem stanju kršil javni red in mir ter se kljub opozorilom policistov ni hotel pomiriti

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 4. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.20 uri so na podlagi odredbe sodišča prijeli osebo iz okolice Ormoža in jo privedli na sodišče v Ormožu.Ob 16.55 uri so v naselju Spodnji Ključarovci obravnavali prometno nesrečo s udeležbo divjadi. Ker sta voznica in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, so odstopili od ogleda.

petek, 5. januar 2018 ob 08:32

92-letna peška v trčenju huje poškodovana

V četrtek, 4. januarja, okoli 6.20 je 37-letna voznica vozila osebni avtomobil iz smeri Ptuja proti Ormožu. V naselju Moškanjci se je srečevala s kolono vozil. Nenadoma ji je z njene leve, za zadnjim vozilom v koloni, na vozišče stopila 92-letna peška, ki je izven prehoda za pešce, z njene leve prečkala vozišče. Voznica jo je z levim bočnim ogledalom oplazila, zaradi česar je peška padla in se hudo telesno poškodovala.

četrtek, 4. januar 2018 ob 13:08

Neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in pomožne objekte

Policisti policijske postaje Ormož so v sredo, 3. januarja, ob 11.57 uri bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo in pomožne objekte na območju Gornjih Ključarovcev. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja ter evidentirano kaznivo dejanje. Za neznanim storilcem še zbirajo obvestila, po zaključku bodo na državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.Ob 16.45 uri pa so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo divjadi na lokalni cesti Sv. Tomaž – Ormož. ...

četrtek, 4. januar 2018 ob 07:47

Trikrat obravnavali kršitev javnega reda in miru, a na kraju ni bilo nikogar

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času med prazniki obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 29. decembra, ob 06.50 uri so na območju Lešnice obravnavali prometno nesrečo I . kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda. Ob 10.00 uri so Hrvaškim varnostnim organom vrnili tri državljane Iraka, ki so prejšnjega dne bili prijeti pri ilegalnem prehodu državne meje.Ob 10.34 uri so na območju Rakovcev opravili ogled kraja ...

sreda, 3. januar 2018 ob 18:17

Policisti zbirajo obvestila glede kadavra na spomeniku

V torek, 2. januarja, so bili policisti okoli 13.30 obveščeni, da naj bi bila v spomeniškem parku v Kidričevem, na podstavek, na katerem je bil do tatvine v letu 2010 postavljen doprsni kip Borisa Kidriča, nastavljena svinjska glava.Policista sta ob prihodu na kraj ugotovila, da na stebru ni ničesar. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da so svinjsko glavo odstranili delavci tamkajšnjega občinskega podjetja, jo ustrezno zavarovali in oddali na zbirnem centru za odpadke v Kidrič ...

sreda, 3. januar 2018 ob 15:273