V stanovanjski hiši našli truplo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 22. junija, ob 9:00 uri so bili na kraju najdbe trupla v stanovanjski hiši. Na kraju je bilo ugotovljeno, da na truplu ni znakov nasilja. Mrtvo oglednica je na kraju odredila sanitarno obdukcijo. O dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.Ob 14:30 uri so bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na lokalni cesti v naselju Strjanci ...

torek, 26. junij 2018 ob 09:12

25-letnica v prometni nesreči izgubila življenje

V petek, 22. junija, ob 16.25 uri, se je na glavni cesti št. 1 v križišču Ptujske ceste in Špeline ulice v naselju Maribor zaradi neupoštevanja pravil prednosti v križišču zgodila prometna nesreča, kjer je ena oseba utrpela hude telesne poškodbe, dve osebi pa sta bili lažje telesno poškodovani.

nedelja, 24. junij 2018 ob 12:09

Voznik v ovinku zapeljal s cestišča in umrl na kraju nesreče

V nedeljo, 24. junija, ob 6.11 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na relaciji Sebeborci - Martjanci, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo.Gasilci PGD Murska Sobota so s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila, odklopili akumulator, zavarovali kraj nesreče, očistili kraj nesreče in nudili pomoč ostalim službam.

nedelja, 24. junij 2018 ob 09:58

V trčenju dveh vozil, dve osebi poškodovani

V petek, 22. junija, ob 19.18 sta na regionalni cesti med Sp. Ščavnico in Ihovo, občina Gornja Radgona, trčili osebni vozili. Pri tem sta se poškodovali dve osebi. Gasilci iz PGD Gornja Radgona so odklopili akumulatorje, z absorbenti počistili razlite tekočine, pomagali reševalcem ter zavarovali kraj dogodka.Cesta Gornja Radgona - Lenart je bila popolnoma zaprta. Obvoz za osebna vozila je bil možen po lokalnih cestah.

petek, 22. junij 2018 ob 20:04

Inšpektorji FURS v sodelovanju s policijo uspešni pri odkritju nedovoljenega prirejanja iger na srečo

Finančna uprava RS je minuli konec tedna, skupaj s policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota na območju občine Moravske Toplice uspešno izvedla dlje časa načrtovano akcijo nadzora nad nedovoljenim prirejanjem iger na srečo. Na podlagi zbiranja obvestil in izvedenega nadzora v okviru hišne preiskave, v katerem je sodelovalo več deset policistov in kriminalistov, so inšpektorji Finančne uprave RS v posebnem prostoru gostinskega lokala odkrili nameščene igralne naprave ...

petek, 22. junij 2018 ob 11:39

V Ormožu trčili osebni vozili

V četrtek, 21. junija, ob 12.11 sta na Ljutomerski cesti v Ormožu trčili osebni vozili.Posredovali so gasilci PGD Ormož, ki so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, posipali razlite motorne tekočine po cestišču, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe in odmaknili vozilo s ceste.

četrtek, 21. junij 2018 ob 15:36

Občanko vznemirjal dron nad njeno hišo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 20. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07:55 uri so bili obveščeni o tatvini PVC cevi Alkaten in PVC jaškov. Opravljen je bil ogled kraja in po prejeti pisni prijavi oškodovanega podjetja bodo evidentirali kaznivo dejanje Tatvine. Po zaključku sledi kazenska ovadba.Ob 10:00 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije do katere je prišlo zaradi neupoštevanja prometne signalizacije ...

četrtek, 21. junij 2018 ob 12:50

Helikopter iz Ljutomera prepeljal obolelo osebo v UKC Maribor

V četrtek, 21. junija, ob 10.20 je posadka s helikopterjem Letalske policijske enote v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor poletela v Ljutomer, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor.Gasilci PGD Ljutomer so varovali helikopterski pristanek in pomagali pri prenosu obolele osebe.

četrtek, 21. junij 2018 ob 12:08

Na cestišču ležala poškodovana občanka

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v tore, 19. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07.00 uri so bili obveščeno, da v Ormožu na cestišču leži ženska in je poškodovana. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občanka zaradi oslabelosti izgubila ravnotežje in sama padla in se poškodovala. Tuja krivda je izključena.Ob 00:23 uri so bili napoteni v Mihovce pri Veliki Nedelji, kjer so prijavitelja sosedi motili z glasno glasbo pri nočnem ...

sreda, 20. junij 2018 ob 21:24

Blizu meje najdeno vozilo in vsi njegovi dokumenti, 53-letnega Milana pa pogrešajo

Pogrešan je 53-letni Milan Hodnik iz Bohinja. Njegovo tovorno vozilo je bilo v torek, 19. junija 2018, okoli poldneva najdeno na avtocesti, nekaj kilometrov naprej od nekdanjega mejnega prehoda Dolga vas proti Budimpešti na območju Madžarske. V vozilu so po podatkih policije ostali vsi njegovi predmeti.

sreda, 20. junij 2018 ob 14:40