46-letna domačinka odvzela prednost 25-letnemu motoristu, ki je na kraju umrl

Poročali smo že, da se je v sredo zgodila prometna nesreča, kjer je umrl motorist. Iz PU Maribor so sporočili, da je okoli 18.10, 46-letna domačinka vozila osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Šentilja v smeri Republike Avstrije. Kakšnih 200 m pred bivšim starim mednarodnim mejnim prehodom Šentilj je v preglednem križišču zavijala levo, na parkirni prostor tamkajšnje trgovine ob tem pa odvzela prednost 25-letnemu Hrvatu, vozniku motornega kolesa avstrijskih registrskih oznak ...

četrtek, 20. september 2018 ob 11:15

Ljutomerski policisti obravnavali tatvino registrske tablice in folije za baliranje

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.Na področju kriminalitete je bil obravnavan poskus vloma v poslovni prostor v Gornjih Petrovcih, lendavski policisti so obravnavali tatvino gasilnih aparatov, policisti v Ljutomeru pa tatvino folije za baliranje. V Murski Soboti sta bili iz vozila odtujeni registrski tablici MS DL-922, na območju Ljutomera ...

četrtek, 20. september 2018 ob 08:25

Trčila voznica osebnega vozila in motorist, ki je na kraju umrl

Iz PU Maribor so sporočili, da so ob 18.13 bili obveščeni, da se je približno 200 metrov pred starim nekdanjim Mednarodnim mejnim prehodom Šentilj zgodila prometna nesreča med voznico osebnega avtomobila in voznikom motornega kolesa. Voznika motornega kolesa so na kraju oživljali do krepko čez 19. uro, vendar je, zaradi prehudih poškodb, na kraju prometne nesreče umrl.Več podrobnosti: 46-letna domačinka odvzela prednost 25-letnemu motoristu, ki je na kraju umrl

sreda, 19. september 2018 ob 21:01

Posredovali policisti, ker je sosed žalil soseda

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 17. septembra, ob 07.55 uri so v naselju Gomila pri Kogu obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.Ob 12.18 uri so izven naselja Pušenci obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilne strani vožnje. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

sreda, 19. september 2018 ob 13:49

Policisti ugotovili identiteto moškega, ki ni znal ničesar povedati o sebi

Policisti PP Slovenska Bistrica so na Kolodvorski ulici v Slovenski Bistrici našli neznanega starejšega moškega kateri ne zna povedati ničesar o sebi.Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o moškem, da jim to sporočite na interventno številko 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

sreda, 19. september 2018 ob 11:35

Iz osebnega vozila izteklo okoli dvajset litrov dizelskega goriva

V torek, 18. septembra, ob 22.39 je v ulici Ob ribniku v Ormožu, na parkirišču gostinskega lokala, iz osebnega vozila izteklo okoli dvajset litrov dizelskega goriva.Posredovali so gasilci PGD Ormož, kateri so onesnaženje razmastili ter posuli z vpojnimi sredstvi.

sreda, 19. september 2018 ob 08:21

Na mejni prehod pripeljal močno pijan

V ponedeljek, ob 16.15 je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje iz naše države izstopal 56-letni Čeh, voznik osebnega avtomobila, čeških registrskih oznak. Policisti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da je imel Čeh v organizmu kar 1,19 mg/l alkohola.Policisti so mu takoj začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ga pridržali in zvečer privedli k dežurni sodnica Okrožnega sodišča na Ptuju.

torek, 18. september 2018 ob 20:01

V prometni nesreči sta se poškodovali voznica in sopotnica

V torek, 18. septembra, ob 14.24, se je na cesti Gornja Radgona - Ptuj, pri gasilskem domu v Orehovcih, pripetila prometna nesreča med osebnim in tovornim vozilom.

torek, 18. september 2018 ob 15:39

Tujca nezakonito prevažala kar 107 pasjih mladičev

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so v petek, 14. septembra, ob 11.45 uri na avtocesti iz smeri Pinc proti Mariboru v bližini izvoza Gančani zaustavili in kontrolirali 45-letnega voznika tovornega vozila znamke Iveco in 50-letnega sopotnika, oba državljana Italije. Pri pregledu listin in zunanjosti vozila je bilo najprej ugotovljeno, da na vozilu ni veljavne vinjete, kot prometno dovoljenje pa je voznik izročil le kopijo, za kar mu je bila izrečena globa.

torek, 18. september 2018 ob 13:51

Romuna vozila ukradeno vozilo

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor so v petek, 14. septembra, malo po 11. uri, na počivališču Lormanje, ob avtocesti A5, smer proti Murski Soboti, ustavili 25-letnega romunskega voznika osebnega avtomobila, znamke Toyota Rav 4, hibrid. Med kontrolo so ugotovili, da je bilo to vozilo dan prej ukradeno v Italiji.Tako njega, kot njegovega enako starega sopotnika, tudi državljana Romunije, so policisti pridržali in ju bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. Vozilo bodo ...

torek, 18. september 2018 ob 10:20