Kolesarka vozila po napačni strani kolesarske steze in trčila v osebni avtomobil

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, štiri prometne nesreče, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.Na območju Ljutomera je kolesarka, ki je vozila po napačni strani kolesarske steze, trčila v osebni avtomobil in se pri padcu lahko telesno poškodovala. Izven naselja Krog je voznik osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti, trčil v robnik pločnika ...

torek, 18. september 2018 ob 06:59

Prišel v vinograd ter pričel žaliti in izzivati k pretepu

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 14. septembra, ob 10:45 uri so v enoti sprejeli ustno kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanje goljufije. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.Ob 16:23 uri so bili obveščeni o napadu psa na območju naselja Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da lastnik ni poskrbel za primerno varstvo dveh psičk, kateri ...

ponedeljek, 17. september 2018 ob 19:05

V zaprti kleti nezavesten obležal krajan

V ponedeljek, 17. septembra, ob 11.50 so gasilci PGD Benedikt in Sveta Trojica posredovali v Štajngrovi, v občini Benedikt, kjer je v zaprti kleti nezavesten obležal krajan.Gasilci so ga prinesti iz kleti, v kateri je bila prevelika koncentracija ogljikovega monoksida. Reševalci NMP so krajana oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v UKC Maribor.

ponedeljek, 17. september 2018 ob 18:00

V čelnem trčenju dve osebi poškodovani

V ponedeljek, 17. septembra, ob 12.24, je na cesti med Ormožem in Središčem ob Dravi pri naselju Frankovci, prišlo do prometne nesreče, kjer sta čelno trčili osebni vozili. Pri tem sta se poškodovali dve osebi.

ponedeljek, 17. september 2018 ob 16:06

Policija zavrača namigovanja, da je za smrt 31-letnika krivo posredovanje policije

V nedeljo, 16. septembra, malo po 14. uri je neznana oseba, ki se je predstavila zgolj z vzdevkom, zaprosila policijo na interventno telefonsko številko 113, za intervencijo v okolici Maribora, saj naj bi ga napadale neznane osebe. Na kraj so takoj napotili patruljo policistov PP Šentilj, ki sta na dvorišču hiše, kjer naj bi bila kršitev našla 31-letnega moškega, ki ga je policija že večkrat obravnavala. Ko sta policista izstopila, je bil moški zelo nemiren. Hodil je sem ter tja ter takoj ...

ponedeljek, 17. september 2018 ob 14:46

Trčil v kolesarko in odpeljal neznano kam, policija išče povzročitelja

Policisti Policijske postaje Gorišnica so obravnavali prometno nesrečo II. kategorije s pobegom, ki se je zgodila 14. 9. 2018 ob 22.08 uri na regionalni cesti 423, v naselju Kidričevo. V prometni nesreči sta bila udeležena kolesarka in neznani voznik. Pri tem je neznani voznik osebnega avtomobila s prednjim desnim delom odbijača trčil v zadnje kolo pravilno vozeče kolesarke, ki je vozila iz smeri Kidričevega v smeri Apač.

ponedeljek, 17. september 2018 ob 09:31

Od petka pogrešano 91-letno Frančiško iz Negove našli

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.S področja kriminalitete je bilo na območju Gornje Radgone obravnavano kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in družino in nasilje v družini.

ponedeljek, 17. september 2018 ob 07:54

Motorist izgubil oblast nad vozilom, se prevračal in na kraju umrl

Poročali smo že, da se je v soboto, ob 16.36 zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. iz PU Murska Sobota so sporočili, da so ob 16.38 uri bili policisti obveščeni, da je na relaciji Vučja vas - Hrastje Mota padel motorist in se telesno poškodoval.

nedelja, 16. september 2018 ob 09:52

91-letna Frančiška odšla neznano kam

Pomurski policisti so bili v petek, 14. septembra, obveščeni, da svojci pogrešajo 91-letno Frančiško Ranc iz Negove (občina Gornja Radgona). Pogrešana je v petek dopoldne odšla od doma v Negovi. Pogrešana je oblečena v temne hlače in bordo jopico. Pri hoji uporablja berglo.

sobota, 15. september 2018 ob 20:00

22-letni motorist zapeljal s cestišča in umrl na kraju nesreče

V soboto, 15. septembra, ob 16.36 je v bližini naselja Vučja vas, občina Križevci, motorist zapeljal s cestišča in se poškodoval. Pri nesreči so posredovali reševalci ZD Ljutomer, a je motorist umrl.Več podrobnosti: Motorist izgubil oblast nad vozilom in priletel v nasprotni breg obcestnega jarkaKot smo izvedeli, se je nesreča zgodila, ko je mladi 22-letni motorist iz Krištancev med vožnjo po regionalni cesti Križevci pri Ljutomeru - Radenci, iz smeri Vučje vasi proti Hrastju Mota ...

sobota, 15. september 2018 ob 17:16