Leasing družba oškodovana za več kot 1.350.000 evrov

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota so na Specializirano državno tožilstvo RS podali kazensko ovadbo zoper nekdanjega direktorja leasing družbe iz UE Maribor zaradi storitve kaznivega dejanja Zloraba položaja ali pravic po 244. členu KZ, nekdanjega direktorja gospodarske družbe iz UE Murska Sobota zaradi pomoči pri storitvi tega kaznivega dejanja in nekdanjega direktorja poslovne enote ene od slovenskih bank zaradi napeljevanja osumljenega k storitvi kaznivega ...

sreda, 30. december 2015 ob 13:45

V Ključarovcih in na Moti delovni nesreči

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, poskus samomora, dve nesreči pri delu, štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

sreda, 30. december 2015 ob 09:23

V Mariboru oropali prodajalno nakita in ur

V torek, 29. decembra, okoli 10.30 je bil OKC PU Maribor obveščen o ropu v prodajalni nakita in ur v Mariboru. Na kraj so bile napotene policijske patrulje in kriminalisti, ki opravljajo ogled kraja dejanja ter zbirajo obvestila. Policisti so po dejanju postavili blokade in preverjali vse podatke, ki so pomembni za preiskavo dejanja.

torek, 29. december 2015 ob 16:59

Občanka središče mesta zasula z najrazličnejšimi predmeti

Iz prekmurske prestolnice poročajo o nenavadni situaciji, kjer je Slovenska ulica zaprta zaradi občanke, ki na ulico meče najrazličnejše predmete, od stolov do likalnika, Uprava RS za zaščito in reševanje pa poroča, da oseba grozi s samomorom.

torek, 29. december 2015 ob 15:36

Z osebnim vozilom zletel s ceste v hišo

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, trinajst kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

petek, 25. december 2015 ob 09:34

Z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni pri Elektro Maribor, skušajo neznanci vstopati v stanovanja

Na Elektro Maribor so opozorili, da z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni pri Elektro Maribor, skušajo neznanci vstopati v stanovanja, pridobivati podatke o električnem priključku, kupce pa z neresničnimi in zavajajočimi informacijami prepričujejo v podpisovanje aneksov, ki pa niso aneksi, temveč nove obvezujoče pogodbe. Pri podjetju zato priporočajo posebno previdnost, v primeru dvoma v identiteto osebe, ki vas je obiskala, pa vedno zahtevajte njeno identifikacijo.

četrtek, 24. december 2015 ob 12:25

V Ormožu se sprašujejo k čemu tam žičnata ograja

Slovenijo obdaja že 140 kilometrov žičnate ograje, ki jo ob meji postavljajo še naprej. Tudi v Ormožu, kjer že stoji v krajevni skupnosti Kog, sedaj naj bi jo postavili še od Ormoža proti Forminu v občini Gorišnica ob tamkajšnji hidroelektrarni.

ponedeljek, 21. december 2015 ob 13:151

Ostal brez jakne, najditelju ponuja nagrado

Sinoči je nekdo zamenjal/odnesel/ukradel jakno v klubu Spartacus. Oškodovanec je imel v njej mobilni telefon in ključe od avta. Gre za zimsko jakno s kapuco, črne barve.

nedelja, 20. december 2015 ob 20:05

Vlomili v župnišče v Gornji Radgoni ter pretepli župnika in kaplana

V noči iz četrtka na petek, so trije nepridipravi vlomili v župnišče v Gornji Radgoni, kjer so očitno želeli preiskati prostore ter odnesti vrednejše stvari. Pri tem sta jih presenetila župnik Franc Hozjan in kaplan Andrej Lažeta, ki tam živita. Ob tem so ju nepridipravi poškodovali.

sobota, 19. december 2015 ob 18:47

V gosti megli prehiteval v škarje in pri tem trčil v nasproti vozeča vozila

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, utopitev, nenadno smrt osebe, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

sobota, 19. december 2015 ob 18:35