S kovinsko palico povzročil za 50.000 evrov škode na avtomobilih

V ponedeljek, 25. julija, ob 21.10 je bil OKC PU Maribor obveščen, da je neznana oseba na parkirišču podjetja za prodajo vozil poškodovala več osebnih vozil.

torek, 26. julij 2011 ob 13:402

V Mariboru našli novorojenčka v športni torbi

Danes, okrog 6. ure je bil Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor obveščen o najdbi novorojenčka na hodniku večstanovanjskega objekta na Gorkega ulica 25 v Mariboru.

petek, 22. julij 2011 ob 20:58

Ponekod toča ter nalivi, ki so zalivali kleti

Po popoldanskih nevihtah, so naše kraje zajele še večerne nevihte. V Križevcih pri Ljutomeru je padala toča, po podatkih Uprave za zaščito in reševanje pa ob močnem nalivu zalilo kletne prostore v naselju Černelavci, Pušča in Murska Sobota, kjer je zalilo tudi nekaj cest.

četrtek, 14. julij 2011 ob 22:311

V Prekmurju padala toča

Danes okrog poldne je toča velikosti oreha padala v Murski Soboti in okolici, za popoldne in zvečer pa so še napovedane nevihte, tudi s točo na Koroškem, Štajerskem in Prekmurju. V soboto bo še nekaj ploh, v nedeljo pa bo po napovedih bolj suho in bolj sveže.

četrtek, 14. julij 2011 ob 12:27

Ena poškodovana oseba pri trčenju dveh vozil

Danes okoli 11. ure sta v Litmerku trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ormož so na vozilih odklopili akumulatorja, počistili cestišče ter pomagali reševalcem NMP Ormož pri oskrbi ene poškodovane osebe, ki so jo reševalci NMP prepeljali v splošno bolnišnico Ptuj.

petek, 8. julij 2011 ob 19:11

Voznik začetnik dirjal skozi naselje s hitrostjo 122 km/h

S 1. julijem so pri nas začele veljati ostrejše kazni za prometne prekrške, ki so neposredno povezani s hujšimi posledicami prometnih nesreč. Tako vam sledi odvzem vozniškega dovoljenja ter 1.200 evrov kazni, če boste v naselju hitrost prekoračili za več kot 50 km/h dovoljene hitrosti.

torek, 5. julij 2011 ob 14:054

Z nakradenim alkoholom, brez vozniškega dovoljenja, pijan za volanom ukradenega vozila

V Mariboru so v nedeljo zjutraj ustavili tri mladeniče, ki so se peljali v ukradenem osebnem vozilu z nameščenimi tablicami drugega vozila, z nakradenimi alkoholnimi pijačami in tobačnimi izdelki, povrh vsega pa je šofer še bil pijan in brez vozniškega dovoljenja. Mladeniči so tako kršili kup predpisov in zakonov, skorajda težko, da bi kršili še kakšnega več.

ponedeljek, 4. julij 2011 ob 13:281

Rop gostinskega lokala v okolici Ljutomera

S policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da je s področja kriminalitete bilo na območju Policijske postaje Ljutomer sinoči obravnavano kaznivo dejanje ropa. Do sedaj neznani storilec je ob zapiranju gostinskega lokala prisilil oškodovanko, da mu je izročila denar in različne predmete, zatem pa je odšel neznano kam.

petek, 1. julij 2011 ob 08:385

V Ljutomeru in okolici padala toča

Danes popoldne je v severovzhodni Sloveniji zapihal okrepljen severozahodni veter, sonce pa so zakrili nevihtni oblaki. Naše kraje je prešla hladna fronta, za njo pa bo v višinah od severa pritekal hladnejši zrak, napovedujejo na agenciji za okolje. V Ljutomeru in okolici je padala toča v velikosti koruznih zrn, v Križevcih pa je neurje odkrilo tudi več streh gradbenih objektov poročajo iz Uprave za zaščito in reševanje.

četrtek, 30. junij 2011 ob 14:294

Smrtna žrtev pri trku tovornega vlaka in osebnega vozila

Danes, okoli 13.15 ure je moški, katerega identiteta še ni potrjena, vozil osebni avtomobil Škoda octavia, iz smeri Dornave proti Borovcem. Ko je pripeljal do nezavarovanega železniškega prehoda železniške proge Ptuj - Ormož, vozila ni ustavil pred prometnim znakom »Ustavi«, temveč je nadaljeval z vožnjo. Takrat je iz njegove desne strani pripeljal tovorni vlak in trčil v osebno vozilo.

petek, 24. junij 2011 ob 15:07