Društveno kartanje v Radencih

Športno društvo invalidov in upokojencev Radenci, ki ga kot predsednik vodi Jože Zemljič, je sredi januarja letos pripravilo društveno prvenstvo v kartanju za tradicionalni prehodni pokal. Za tekmovanje so si izbrali prostore Okrepčevalnice Simona v Radencih, kjer se je na dan tekmovanja pomerilo 14 posameznikov.

četrtek, 27. januar 2011 ob 15:41

Uspešna prva sezona stand up večerov Vstani gor Lotmerk

Z nastopom Vida Valiča pretekli petek, smo zaključili s prvo sezono stand up večerov Vstani gor Lotmerk v Ljutomeru. Ideja je zrasla na "zeljniku" sodelovanja med Mediaart in Prlekija-on.net, nakar so se kot soorganizatorji priključili LTO Prlekija Ljutomer, Hotel Jeruzalem Ljutomer kot gostitelj večerov ter Vinoreja Kaučič s svojimi odličnimi vini kot dobrodošlica na vsakem večeru in uspešno sodelovanje je bilo zagotovljeno.

ponedeljek, 24. januar 2011 ob 19:35

4. občni zbor EKD Künštni Prleki

Dne 22.1.2011 smo Künštni Prleki organizirali že tradicionalni 4. občni zbor. Odvijanje občnegazbora je bilo na sedežu Republike Prlekije v Železnih Dverih. Na občnem zborunas je bilo 36 članov, med gosti pa smo sprejeli tudi županjo Občine Ljutomer mag. Olgo Karba,katera je tudi spregovorila nekaj spodbudnih besed o delovanju društva. Povedalaje tudi, da jo zelo veseli, da delamo na promociji Prlekije, saj meni, da že kototroci premalo poznavamo Prleške običaje ter da si želi vbodo ...

nedelja, 23. januar 2011 ob 11:349

82. občni zbor PGD Mala Nedelja

Gasilke in gasilci PGD Mala Nedelja so se v soboto, 22. januarja, zbrali na že 82. rednem letnem občnem zboru. Delo v preteklem letu so ocenili kot uspešno, poseben povdarek je bilna delu z mladimi, usposabljanju članov za operativno delovanje ter opremljanju s tehničnimi sredstvi in zaščitno opremo. Te naloge bodo tudi v prihodnje njihova prioriteta, saj bodo le dobro usposobljeni in tehnično opremljeni kos čedalje bolj zahtevnim nalogam, s katerimi se srečujejo.

nedelja, 23. januar 2011 ob 11:24

Vid Valič za konec prve sezone

Na zadnjem, sedmem stand up večeru Vstani gor Lotmerk v prvi sezoni, je nastopil "slovenski talent" Vid Valič. Tudi tokrat je bila restavracija hotela Jeruzalem premajhna za vse željne smeha. Vid je vse prisotne dodobra nasmejal s svojim humorjem, v dvorani pa je pogrešal Prleškega Simona. S stand up večeri v Ljutomeru bomo ponovno pričeli predvidoma maja letos.

sobota, 22. januar 2011 ob 00:57

Unterhund živi, prihajajo Impaled Nazarene

Bangyourbrain.com & Unterhund Ormož predstavljata koncert, ko v Ormož, klub Unterhund, v soboto, 29. januarja, prihaja legendarna finska grindcore/punk rock/"goat" metal zasedba Impaled Nazarene. Kot predskupini bosta nastopili skupini Nephrolith in Küzlavec iz Slovenije. Koncert se prične ob 21. uri, vstopnice po 15,00 evrov pa lahko rezervirate na office@bangyourbrain.com, s čimer si zagotovite prednost pri nakupu.

torek, 18. januar 2011 ob 20:181

Stand up večer z Vidom Valičem

Spletni portal Prlekija-on.net v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja zadnji stand up večer Vstani gor Lotmerk v prvi sezoni, ki bo v petek, 21. januarja ob 20.30 uri, v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopil Vid Valič.

ponedeljek, 17. januar 2011 ob 21:20

Doj pretočeni Prleki na II. Čurkarijadi

Sred jenara, dere svojo godovno praznüvle Sv. Antun, farni patron na Kogi in zavetnik mesorof no živine, še ekstra pa svij, je na toten lepen bregi, keri je daleč okoli poznoni po joko dobren vini, že od negda sveta lüšno no veselo.

ponedeljek, 17. januar 2011 ob 10:543

Čurkarijada na Kogu

Sobota je bila preko celega dne polna obiskovalcev na Antonovanju na Kogu, tekmovalcev in obiskovalcev. Dopoldan se je najbolj množično udeležilo tekmovanja v kegljanju, mnogo društev upokojencev. Nadaljevalo se je v dvorani, kjer je potekal drugi kviz na temo kmetijstva. Ob tem pa tudi razstava in tekmovanje izdelovalcev čurk (kolin).

nedelja, 16. januar 2011 ob 22:08

Žreb številk ob zvokih Siddharte, veleslalom odpovedan

V petek, 14. januarja, so na Trgu svobode v Mariboru izvedli žreb številk za sobotni veleslalom 47. Zlate lisice. Zbrano množico je ogrevala (čeprav te dni ni ravno mrzlo) skupina Siddharta. Naša najboljša smučarka zadnjih let, Tina Maze je dobila številko 2, današnji veleslalom pa je bil zaradi razmer na progi po 25. tekmovalkah odpovedan.

sobota, 15. januar 2011 ob 09:42