Člani kluba Prekrasnih so se podali na taborjenje

Praznični dnevi so priložnost za razna druženja, za katere v delovnih dneh ni dovolj časa. Za prijetno preživljanje nekaj prostih dni v naravi so se, kot že nekaj preteklih let, odločili člani Društva starodobnih vozil Tomos iz Gornjih Ključarovec v občini Sv. Tomaž. Ujeli smo jih na počitku in okrepčilu pri Mali Nedelji. Po vojaško "postrojeni" lepotci, vsi brez izjeme znamke Tomos, so pritegnili pozornost mimoidočih.

sobota, 25. junij 2011 ob 18:092

V Ljutomeru obeležili 20. obletnico samostojnosti in 140. obletnico PGD Ljutomer

V petek, 24. junija, je v Ljutomeru potekela osrednja proslava ob Dnevu državnosti, ki jo je letos Občina Ljutomer združila s proslavo ob 140-letnici PGD Ljutomer. Slavnostna proslava se je odvijala na Glavnem trgu v Ljutomeru, slavnostni govornik pa je bil Branko Dervodel, namestnik generalnega direktorja Uprave RS za zaščito in reševanje.

sobota, 25. junij 2011 ob 00:441

Deset samskih moških s podeželja išče svojo sorodno dušo v mestu

Danes je na sporedu uvodna oddaja novega resničnostnega šova Ljubezen na seniku, ki se bo odvijala na sporedu televizije TV3. Po besedah ustvarjalcev oddaje "bo oddaja, katere slogan je 'pravljično, a resnično', prav takšna, pravljična, a resnična. Nič manj pravljična ni niti Saša Lendero, voditeljica novega resničnostnega šova, ki zase pravi, da je zaljubljena v ljubezen."

petek, 17. junij 2011 ob 21:332

V nedeljo dež pregnal obiskovalce

Drugi dan prireditve Pozdrav poletju je na letnem kopališču v Ljutomeru nastopil Werner s spremljevalno skupino Nova legija. Obisk je bil precej slabši kot v soboto, saj je slabše vreme in dež pregnalo večino obiskovalcev, veliko pa si jih je ob gršem vremenu tudi premislilo in na prizorišče sploh niso prišli. V naš objektiv niti nismo uspeli ujeti Wernerja.

ponedeljek, 13. junij 2011 ob 19:49

V Vogričevcih tekmovali v košnji trave

V nedeljo, 12. junija, so člani PGD Vogričevci pripravili že 25. tekmovanje v košnji trave. Na tekmovanje se je prijavilo 19 koscev in štiri ženske predstavnice. Tekmovanja so se udeležili kosci iz okoliških vasi - Branoslavci, Cazanjevci, Radoslavci, Vidanovci, Zg. Kamenščak, Stara cesta, ...

ponedeljek, 13. junij 2011 ob 18:586

Pozdrav poletju z »Retaši« in »Prljavci«

V Ljutomeru na letnem kopališču je v soboto potekal prvi dan prireditve Pozdrav poletju, ko so nastopile skupine Broken Hearts, ki so poskrbeli za ogrevanje številne publike, nato so s svojimi vragolijami oder zavzeli D'kwaschen retashy, za konec pa še hrvaške legende Prljavo kazalište. Danes bo na kopališču nastopil še Werner s spremljevalno skupino Nova Legija.

nedelja, 12. junij 2011 ob 12:40

Na Jeruzalemu devetič vrhunska vina in kulinarika

Danes se je na Dvorcu Jeruzalem devetič odvijal Salon Jeruzalem, kjer je 15 prleških vinarjev ter predavanja kulinaričnih in vinskih mojstrov poskrbelo za bogat program in zanimivo obsalonsko dogajanje. Že tradicionalno se drugo soboto v juniju ljubitelji dobrega od blizu in daleč podajo na vinsko kulinarično uživanje v osrčje ene najlepših vinorodnih krajin Evrope. Vinarji so jih tudi tokrat pričakali s ponudbo najboljšega iz njihovih kleti.

sobota, 11. junij 2011 ob 14:153

Koncert skupine Demolition Group v Unterhundu

V ormoškem Unterhundu je včeraj nastopila skupina Demolition Group, ki je na slovenski glasbeni sceni aktivna že več kot 25 let. Po daljšem času so ponovno obiskali Ormož z namenom predstavitve njihove najnovejše plošče - "Planet starcev", kakor tudi obujanja spominov z igranjem hitov iz njihovih predhodnih albumov.

sobota, 11. junij 2011 ob 09:27

Glasbeni uvod v Salon Jeruzalem z Alenko Godec

Za letošnji glasbeni uvod v 9. Salon Jeruzalem, je na predvečer osrednjega dogajanja, poskrbela Alenka Godec s spremljevalnim bandom. Alenka je v naravnem ambientu pred Dvorcem Jeruzalem ljubiteljem dobre glasbe in vina pričarala kakovosten glasbeno umetniški nastop. Obiskovalci so lahko uživali v odlični vokalni in glasbeni izvedbi ob kozarčku penine, ki je bila vključeno v ceno vstopnice.

sobota, 11. junij 2011 ob 00:45

Alenka Godec - koncert na predvečer Salona Jeruzalem

Alenka Godec bo v okviru dogajanja Salona Jeruzalem 2011 nastopila in izvedla svoj koncert. Dogodek bo potekal v petek, 10. junija od 20. ure naprej pred Dvorcem Jeruzalem. Ljubiteljem dobrega se obeta kakovosten umetniški nastop v izjemnem ambientu obkroženem z naravo jeruzalemskih vinogradov. Dobra glasba, nasmejani Prleki in izbrana prleška vina so zagotovo dober razlog za obisk prirediteve, ki bo potekala na predvečer osrednjega dogajanja Salona Jeruzalem 2011.

torek, 7. junij 2011 ob 13:14