Sobotno dogajanje na srečanju MK Samorog

Med 20. in 23. majem se je v industrijski coni v Ljutomeru pri tovarni Krka odvijalo že 10. srečanje motoristov MK Samorog. V soboto sta nastopili skupini 500m in Drugo Dugme in tudi v soboto ni manjkal tradicionalni ženski striptiz.

nedelja, 23. maj 2010 ob 17:011

Petkovo dogajanje na srečanju MK Samorog

Med 20. in 23. majem se je v industrijski coni v Ljutomeru pri tovarni Krka odvijalo že 10. srečanje motoristov MK Samorog. V petek sta nastopili skupini Sin Story in BandX, manjkal pa seveda ni niti obvezen ženski striptiz.

sobota, 22. maj 2010 ob 04:26

Ansambel Lojzeta Slaka zaigral v Ljutomeru

V soboto, 15. maja, je na Glavnem trgu v Ljutomeru nastopil ansambel Lojzeta Slaka, kjer so Hotel Jeruzalem, Občina Ljutomer in LTO Prlekija Ljutomer organizirali Veliko srečanje Prlekov in prijateljev Prlekije. Zbralo se je veliko ljubiteljev dobre glasbe, ki so uživali ob Slakovih najlepših pesmih.

nedelja, 16. maj 2010 ob 03:27

Od Slakov do Siddharte

V Ljutomeru se je letos zvrstilo že nekaj večjih koncertov, kjer so nastopila zveneča imena, kot so Oliver Dragojević, Petar Grašo in Jan Plestenjak. To soboto pa bomo imeli priložnost prisluhniti ansamblu Lojzeta Slaka na Glavnem trgu v Ljutomeru, kjer Hotel Jeruzalem, občina Ljutomer in LTO Prlekija Ljutomer organizirajo Veliko srečanje Prlekov in prijateljev Prlekije.

sreda, 12. maj 2010 ob 00:211

Dan odprtih vrat pri Hiši penin Frangež

V nedeljo, 9. maja, je družina Frangež pri Hiši penin Frangež v Hercegovščaku pri Gornji Radgoni, pripravila vinsko - kulinarični dogodek, kjer so gostom nudili vpogled v hišo, klet in polnilnico. Dan so poimenovali Dan penin, špargljev in domačih dobrot.

ponedeljek, 10. maj 2010 ob 18:363

Koledar prireditev v občini Ljutomer in okolici maj 2010

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in njegovi okolici v mesecu maju.

nedelja, 9. maj 2010 ob 09:30

Cvetoča pomlad na Glavnem trgu

V soboto 8. maja je na Glavnem trgu v Ljutomeru potekala prireditev Lotmerk v cvetoči pomladi. V sklopu prireditve se je na trgu odvijal drugi sejem Cvet in med, ustvarjalne delavnice, slovesnosti v počastitev 40 letnice FS Alojza Grnjaka in 10 letnice Kluba prleških babic. Popoldan so še nastopili ansambel Alojza Grnjaka in ansambel Koštruni.

sobota, 8. maj 2010 ob 13:56

Degustacija vin Vinoreja Kaučič

V petek 7. maja je v restavraciji Grozd v Mestni hiši v Ljutomeru potekalo prijetno druženje ob degustaciji vin Vinoreje Kaučič iz Gresovščaka. Prisotni smo lahko degustirali odlična vina Renski Rizling Čarli, Renski Rizling Z*Z, Chardonnay, Rumeni Muškat, Renski Rizling KeSnI in PriMus. Na prireditvi je bila prisotna tudi ljutomerska vinska kraljica Adrijana Bogdan.

sobota, 8. maj 2010 ob 08:343

Delavnica Peka pogač

V petek, 7. maja je Društvo prleških babic iz Pristave pred Domom kulture v Ljutomeru pripravilo praktično delavnico Peka pogač, kjer so navzočim prikazali postopek priprave prleških dobrot. V Domu kulture je ob 17. uri gledališka skupina Slikepaprijlike KUD Beltinci predstavila gledališko igro Kraljevi smetanovi kolački, ob 19. uri pa Gledališka skupina Izbrisani, igro Kongres izgubljencev.

petek, 7. maj 2010 ob 17:54

Lotmerk v cvetoči pomladi

V soboto, 8. maja bo na Glavnem trgu v Ljutomeru, od 8. ure dalje, potekala prireditev Lotmerk v cvetoči pomladi. V sklopu prireditve bo na trgu sejem Cvet in med, ustvarjalne delavnice, slovesnosti v počastitev 40 letnice FS Alojza Grnjaka in 10 letnice Kluba prleških babic ter nastop ansambla Alojza Grnjaka in ansambla Koštruni. Že v petek, 7. maja pa bo od 15.30 ure dalje pred Domom kulture Ljutomer, potekala praktična delavnica Peka pogač. Delavnico bo vodilo Društvo prleških babic ...

četrtek, 6. maj 2010 ob 08:461