Napovednik filmov ob koncu tedna

Pred nami je spet vikend, čas za oddih in počitek, zato bo marsikdo želel večere preživeti tudi pred televizijskimi zasloni. Za vas smo tako spet pripravili nekaj napovedi filmov, ki bodo na televiziji ta konec tedna, v petek, soboto in nedeljo. Morda se boste na podlagi pregleda lažje odločili, kateri film si ogledati v družbi ali pa tudi sami.

četrtek, 20. september 2012 ob 15:431

»Zakaj se ne bi imela rada?«

Gregor Kodila, pevec pomurske glasbene skupine Broken Hearts, je napisal besedilo skladbe Zakaj se ne bi imela rada?, ki je priredba poletne uspešnice Call Me Maybe, ki jo izvaja kanadska pevka Carly Rae Jepsen.

sreda, 19. september 2012 ob 13:36

Napovednik filmov sobotnega večera

Počasi se bližajo mrzlejši jesenski večeri, zato bo marsikdo sobotni večer preživel pred televizijo. Za vas smo tako pripravili nekaj napovedi filmov, ki bodo na televiziji to soboto. Morda se boste na podlagi pregleda lažje odločili, kateri film si ogledati v družbi ali pa tudi sami.

sobota, 15. september 2012 ob 10:391

»Tema v očeh«

Anja Pustak-Lajovic, deklica, ki je slepa že od rojstva, je v duetu s Štajerskim Brendijem posnela pesem Tema v očeh. Avtor glasbe, besedila in aranžmaja je Štefan Šarkezi.

četrtek, 13. september 2012 ob 12:35

Maja Seršen in balada Na drugi obali

Energična, zabavna in vedno nasmejana čebelica Maja - Maja Seršen, je posnela novo pesem z naslovom Na drugi obali, ki je delo producenta Dejana Boroviča iz Studia Logic iz Murske Sobote, besedilo pa je nastalo pod peresom izvrstnega Ferija Lainščka, katerega verzi so zaživeli v čudoviti melodiji Eve Hren.

petek, 17. avgust 2012 ob 13:09

Posneti prvi prizori celovečerca Vinopiri: Krvni davek

V preteklih dneh se je ekipa Plan9 lotila snemanja prvih prizorov tretjega celovečerca Vinopiri: Krvni davek. Zaradi preklopa na HD ločljivost se je ekipa morala spopasti z novimi izzivi na področju osvetlitve, make-upa in posebnih učinkov.

ponedeljek, 30. julij 2012 ob 08:58

Jaume Balagueró in Alex Chandon s Hudim mačkom letošnjega festivala

Na zaključni slovesnosti 8. Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina so v soboto, 21. julija, bile podeljene nagrade v posameznih kategorijah. Letos sta zmagovalca dva, Jaume Balagueró z Medtem ko si spala (Mientras duermes) in Alex Chandon z Izrojeno (Inbred).

nedelja, 22. julij 2012 ob 02:29

Jaume Balagueró in Medtem ko si spala

V petek je na Grossmannovem festivalu v Domu kulture potekal javni pogovor z mojstrom evropske fantastične kinematografije Jaumejem Balagueróm, ki ga je vodil kralj slovenske filmske kritike Marcel Štefančič jr.

sobota, 21. julij 2012 ob 00:03

Goran Marković in projekcija filma Že videno

V četrtek je na Glavnem trgu v Ljutomeru potekal javni pogovor z letošnjim častnim gostom Grossmannovega festivala Goranom Markovićem, ki ga je vodil srbski filmski kritik Dejan Ognjanović, avtor knjig o horror žanru, kot so U brdima, Horrori in Faustovski ekran. Po pogovoru je sledila Markovićeva projekcija horror mojstrovine Že videno.

petek, 20. julij 2012 ob 19:46

Alex Chandon predstavil film Izrojeno

V sredo sta v Ljutomer prišla častni gost Goran Marković in britanski mojster splatterja Alex Chandon, ki je predstavil svoj novi film Izrojeno.

četrtek, 19. julij 2012 ob 15:21