Razstava Anine palete

V času praznovanja občinskega praznika Občine Sveta Ana je bila v tem kraju organizirana že petič likovna kolonija pod delovnim naslovom Anina paleta.

ponedeljek, 1. avgust 2011 ob 09:57

Projektni teden o varstvu otrok zaposlenih

V DOSOR-ju so pripravili 1. Projektni teden o varstvu otrok zaposlenih. V času počitnic je to za veliko staršev problem, zato so se v DOSOR-ju odločili, da jim pri tem pomagajo.

torek, 26. julij 2011 ob 09:331

V Radoslavcih blagoslovili obnovljeni križ

V Radoslavcih so z zbranimi prostovoljnimi prispevki in s prostovoljnim delom obnovili vaški križ. V nedeljo, 24. julija so pripravili slovesen blagoslov, katerega je opravil farni župnik Tomislav Roškarič.

ponedeljek, 25. julij 2011 ob 22:211

Poletje v DOSOR-ju

V postopke pridobitve certifikata »Družini prijazno podjetje« so se vključili tudi v DOSOR-ju, Domu starejših občanov v Radencih. Prav te dni, med 18. in 22. julijem, potekajo medgeneracijske počitniške dejavnosti kot prvi projektni teden pod naslovom »Poletje«.

četrtek, 21. julij 2011 ob 22:57

Razstavlja Pavla Krajnc

Pavla Krajnc je maja letos v ljutomerski Galeriji Ante Trstenjaka razstavljala olja na platnu, a trenutno v prostorih Kulturnega doma v Gornji Radgoni prvič javnosti predstavlja svoje akvarele.

četrtek, 21. julij 2011 ob 00:28

Dopolnila 99 let

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je 18. julija letos dopolnila 99 let starosti Marija Menhart, rojena Rožman v Šratovcih, ki je pravzaprav najstarejša občanka Občine Radenci, najstarejša stanovalka DOSOR-ja in tamkajšnje medgeneracijske skupine Zarja ter najstarejša članica Društva upokojencev Radenci.

sreda, 20. julij 2011 ob 14:202

Novih trideset platen

Po uspelem slikarskem dnevu v Gornji Radgoni (27. maja), ko je šesterica članic in članov Likovnega društva Gornja Radgona na platna »prenašala« podobo Apolonije (zadnje obsojenke čarovništva v tem kraju), je po dogovoru na drugi seji Upravnega odbora tega društva (22. junija), ki ga od konca aprila kot predsednica vodi Tatjana Mijatović iz Radenec, bilo v soboto, 2. julija, organizirano enodnevno skupno ustvarjalno srečanje članic in članov društva na Kapeli.

nedelja, 3. julij 2011 ob 23:34

S pisano paleto barv dali svojevrsten pečat Bioplinarni v Središču ob Dravi

V juniju so se v Centru starejših občanov Ormož in Zavoda za usposabljanje, delo in varstvo Dornava odzvali povabilu lastnika Bioplinarne g. Domna Jurša in tudi sami pustili sled na tehnologiji 21. stoletja. S čopičem v roki ter s prijatelji ob strani so se podali na zid velikih razsežnosti, ob katerem so dobili občutek majhnosti.

četrtek, 30. junij 2011 ob 21:30

Proslava ob Dnevu policije

V spomin na dogodek leta 1991, ko so se policisti spopadli z Jugoslovansko ljudsko armado na mejnem prehodu Holmec, si je slovenska policija za svoj praznik izbrala 27. junij.

ponedeljek, 27. junij 2011 ob 09:561

Praznično druženje vinogradnikov

Lepo praznično soboto, 25. junija, so vinogradniki, združeni v Društvu vinogradnikov Mala Nedelja, izkoristili za druženje in pokušanje rezultatov dela, to je vina, nekaterih svojih članov. V velikem številu so se zbrali pri gasilskem domu in se dobre volje, opremljeni vsak s svojim kozarcem, ob spremljavi malonedeljske godbe in harmonikarja, sprehodili do domov in kleti svojih članov v bližnji okolici Male Nedelje.

nedelja, 26. junij 2011 ob 21:021