V Ljutomeru zapel Partizanski pevski zbor

Lions klub Ljutomer je v petek, 8.junija, v Domu kulture v Ljutomeru, organiziral dobrodelni koncert Partizanskega pevskega zbora, ki neprekinjeno deluje že 67 let.

sobota, 9. junij 2012 ob 09:132

Domovanje šolarjev v DOSOR-ju

Že od nekdaj je znan pregovor, »da je šola drugi dom«. A šolarji Osnovne šole Radenci so si v okviru projekta »Nitke prijateljstva« našli tudi tretje domovanje: DOSOR, Dom starejših občanov Radenci.

petek, 8. junij 2012 ob 16:50

Dan odprtih vrat ČD Ljutomer

Čebelarsko društvo Ljutomer v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije in Občino Ljutomer v petek, 15. junija, med 10. uro dopoldan in 17. uro popoldan, organizira Dan odprtih vrat. Projekt bo izveden v Učnem čebelnjaku ČD Ljutomer na lokaciji OŠ Ivan Cankar Ljutomer.

petek, 8. junij 2012 ob 08:32

Letošnje bralne značke podelil Primož Suhodolčan

Tisoč in tisoč zvezd je nad nami, / tisoč in tisoč zvezd med nami, / da gre po svetu – rama ob rami − / svetloba z nami. S to preprosto a izjemno sporočilno Pavčkovo Drobtinico je devetošolka Lea Kolmanič, voditeljica programa,  prisrčno nagovorila in pozdravila vse zbrane na letošnji prireditvi ob podelitvi bralnih značk v Kocbekovi dvorani.  A ni ostalo samo pri teh Pavčkovih verzih, saj so jih osnovnošolci skupaj z otroki vrtca Sonček med plesne nastope vtkali ...

sreda, 6. junij 2012 ob 18:56

Predstavitev knjige Nekaj besed o Mali Nedelji in njenih ljudeh v DSO Ljutomer

Torkovo dopoldne, 5. junija, so stanovalce DSO Ljutomer obiskali predstavniki TD Mala Nedelja - Radoslavci. Srečanje je bilo načrtovano zunaj, v naravi, a je zaradi slabšega vremena potekalo v jedilnici doma, kar pa ni vplivalo na dobro razpoloženje oskrbovancev doma in gostov.

sreda, 6. junij 2012 ob 15:42

Dialog mladih v Biotermah

V Biotermah pri Mali Nedelji je v soboto, 2. junija, potekal regijski dogodek v okviru projekta Dialog mladih, ki poteka v sodelovanju z mladinskimi centri po Sloveniji.

nedelja, 3. junij 2012 ob 22:331

V Ljutomeru potekalo regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči

V soboto, 2. junija, je v Ljutomeru potekalo 18. izbirno regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki sta ga organizirala Uprava za zaščito in reševanje, izpostava Murska Sobota in Območno združenje Rdečega križa Ljutomer. Preverjanje si je ogledal tudi minister za obrambo RS Aleš Hojs.

nedelja, 3. junij 2012 ob 18:591

Pestro dogajanje v pomladno cvetočem Lotmerku

V petek, 1. in v soboto, 2. junija, je v Ljutomeru na Glavnem trgu potekala prireditev Lotmerk v cvetoči pomladi, kjer so se zvrstili številni dogodki in koncerti.

nedelja, 3. junij 2012 ob 16:501

V Ljutomeru nastopili učenci Glasbene šole iz Užic

V petek, 1. junija, je v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi, v dvorani glasbene šole v Ljutomeru potekal koncert učencev Glasbene šole Vojislav - Lale Stefanović iz Užic ter učencev Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer.

nedelja, 3. junij 2012 ob 16:05

Potovanje s knjigo skozi šolsko leto

V kulturnem domu pri Mali Nedelji so v petek, 1. junija, na prireditvi, imenovani Branje je potovanje, otrokom vrtca in učencem OŠ podelili bralne značke za iztekajoče šolsko leto.

nedelja, 3. junij 2012 ob 15:00