Praznični koledar prireditev v vrtcu Stročja vas

ČAS OBDAROVANJ, PRAZNOVANJ TER VESELIH PRESENEČENJSpoštovani starši, dragi otroci !Vsa ta čudovita presenečenja bomo skupaj z vami ter vašim otrokom doživljali v mesecu decembru preko sledečih aktivnosti:

sreda, 1. december 2010 ob 16:48

Čebela Adela

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona so se v ponedeljek, 29. novembra, v dveh skupinah otrok (strokovne delavke: Tina Fekonja, Hermina Rozman, Nataša Benko in Danica Štrucelj) odločili pripraviti medeni zajtrk.

ponedeljek, 29. november 2010 ob 18:31

Telovadba s starši

Živimo v času, ko se nam nenehno nekam mudi. Zmanjkuje nam energije in volje, da bi se posvetili sebi in svojim bližnjim. Strokovne delavke vrtca v Stročji vasi, smo se odločile, da ponudimo staršem gibalne ure po Fit metodologiji. Kako smo se potili in uživali si poglejte v galeriji.

sreda, 24. november 2010 ob 17:49

Županja na medenem zajtrku v Vrtcu Ljutomer

V sklopu vseslovenske akcije Dan slovenskega medu, je Vrtec Ljutomer, v petek, 19. novembra 2010, pripravil medeni zajtrk za vse otroke vrtca, katerega se je udeležila tudi županja občine Ljutomer mag. Olga Karba, in tako preživela prijetno urico med najmlajšimi.

petek, 19. november 2010 ob 14:221

Obisk medvedka Henryja

K prvošolcem Osnovne šole Radenci je v petek, 12. novembra, prišel na obisk eden izmed medvedkov. Pa se ga najmlajši šolarji prve triade niso nič prestrašili. Obiskal jih je namreč medvedek Henry. Prišel je iz najstarejše svetovne humanitarne organizacije Rdeči križ.

sobota, 13. november 2010 ob 15:09

Učenci OŠ Mala Nedelja ustvarjali na glasbo Aleksandra Mežka

V ponedeljek, 8. novembra, je OŠ Mala Nedelja obiskal pevec Aleksander Mežek, znan slovenski ustvarjalec, ki nas s svojo glasbo razveseljuje nekaj desetletij. Učenci naše šole so likovno ustvarjali na njegovo glasbo, ki je povezana s projektom Podarjeno srcu.

ponedeljek, 8. november 2010 ob 20:57

Nastop otrok Vrtca Ljutomer v Galeriji

V četrtek 7.10.2010 je skupina otrok od 5-6 let pod mentorstvom Branke Kocen in Stanke Kosi nastopala v Galeriji na otvoritvi rastave akademske slikarke in otroške ilustratorke Kristne Krhin. Pravljičarka Jasna Branka je imela hkrati predstavitev knjige "Buča debeluča." Vsebina knjige in sam nastop je vse prisotne navdušl. Imeli smo se lepo, še posebno pa smo bili veseli, da je vsak otrok prejel knjigo v dar.

petek, 8. oktober 2010 ob 17:42

Živijo s Prometno kačo

V letošnjem Tednu otroka (od 4. do 8. oktobra) v treh skupinah otrok Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona (skupno 59 otrok s strokovnimi delavkami Tino Fekonja, Hermino Rozman, Natašo Benko, Danico Štrucelj, Ido Hajdinjak in Milico Hamler) vsako jutro v jutranjem krogu zabeležijo s posebnimi nalepkami način prihoda posameznega otroka v vrtec: peš, s kolesom, z javnim prevozom ali z vozilom staršev.

četrtek, 7. oktober 2010 ob 23:01

Najmlajši medijem

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona vse od prvega dne Tedna otroka, od ponedeljka 4. oktobra, potekajo aktivnosti pod motom »Mediji za bogatejše otroštvo«. Tako so v ponedeljek zjutraj, v tradicionalnem jutranjem krogu, v vsakem oddelku strokovnih delavk Tine Fekonja, Hermine Rozman, Nataše Benko, Danice Štrucelj, Ide Hajdinjak in Milice Hamler opravili razgovor o tem, koliko vsi poznajo medije in naslednji dan dopoldne si je vsak od 59 otrok iz odpadnega materiala izdelal svoj ...

sreda, 6. oktober 2010 ob 11:17

Ekološka tržnica v vrtcu Stročja vas

V sklopu Tedna otroka, smo v vrtcu Stročja vas pripravili ekološko tržnico. Kaj smo prodajali in kako si poglejte na fotografijah.

torek, 5. oktober 2010 ob 20:50