Danica Korošec nova članica Občinskega sveta Občine Ljutomer

V četrtek, 18. oktobra, je v Ljutomeru potekala 2. izredna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer, kjer je OS obravnaval dve točki, in sicer potrditev mandata članici OS in izvolitev elektorjev za volitve v državni svet.

četrtek, 18. oktober 2012 ob 23:372

Danilo Türk obiskal Ljutomer

V sredo, 3. oktobra, je Ljutomer obiskal predsednik RS in kandidat za predsednika na novembrskih predsedniških volitvah, dr. Danilo Türk. V županatu Mestne hiše so ga najprej sprejeli županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, podžupan Janez Vencelj, direktor Občinske uprave Tomislav Zrinski ter nekateri člani Občinskega sveta Občine Ljutomer.

sreda, 3. oktober 2012 ob 12:5311

Anita Varga iz Filovcev podpredsednica Nove generacije SLS

Podmladek Slovenske ljudske stranke je imel minulo soboto, 15.09.2012, v Mariboru VI. redni kongres. Dopoldan je bil namenjen slavnostnemu delu, govorom gostom, med katerimi je bil osrednji, slavnostni govornik župan mestne občine Maribor, gospod Franc Kangler, ki je v svojem nagovoru pozval vse mlade v Novi generaciji, kot tudi vse člane ostalih političnih podmladkov, da s povezovanjem in novimi idejami dosežejo spremembe, ki jih bo čutila tudi aktualna politična sfera. Ob tem je tudi izrazil ...

sreda, 19. september 2012 ob 12:27

Predsednik Türk obiskal podjetje Carthago

Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk se je danes v Odrancih sestal s slovenskim vodstvom podjetja Carthago d.o.o., ki že od leta 2008 v Sloveniji proizvaja dva modela svojih avtodomov. Na srečanju je vodstvo podjetja predsedniku RS predstavilo podjetje in vizijo nadaljnjega razvoja proizvodnje v Odrancih ter popeljalo predsednika RS in delegacijo na ogled proizvodnje.

petek, 14. september 2012 ob 15:401

Borut Pahor trgal grozdje in prodajal sladoled

Borut Pahor, kandidat za predsednika RS na novembrskih volitvah, se je v petek, 7. septembra, na povabilo kolektiva v sklopu svojega projekta "SKUPAJ - spodbujajmo drug drugega" udeležil trgatve v Prlekiji. Pridružil se je kolektivu vinogradništva P&F Jeruzalem Ormož pri trganju grozdja v vinogradu v Železnih Dverih.

petek, 7. september 2012 ob 10:149

V apaškem občinskem svetu vre

Občinski svetniki Občine Apače iz vrst SD, SDS in SMS so sklicali novinarsko konferenco, na kateri so opozorili, oz. podali svoje mnenje o nepravilnem vodenju 10. seje občinskega sveta ter razvrednotenju občinskih priznanj.

sreda, 5. september 2012 ob 15:29

»Izstop strank in list iz LRP dobrodošla sprememba«

V petek, 31. avgusta, je v županatu Mestne hiše v Ljutomeru potekala novinarska konferenca o delovanju Lotmerškega razvojnega partnerstva (LRP), na kateri so preostali člani LRP predstavili stališča do nedavnega izstopa nekaterih članov ter napovedali način dela LRP v prihodnje.

petek, 31. avgust 2012 ob 15:526

Skupina svetnikov zahteva določene spremembe na sejah in v poslovniku

Skupina članov Občinskega sveta Občine Ljutomer je v teh dneh vodstvu Občine Ljutomer posredovala dopis, v katerem zahtevajo določene spremembe na sejah in v poslovniku. Kot trdijo, je "vse omenjeno bilo že povedano na prejšnji seji OS, vendar smo zaradi neupoštevanja naših predlogov, še enkrat opozorili".

petek, 24. avgust 2012 ob 08:4322

Iz Lotmerškega razvojnega partnerstva izstopile tri stranke in obe listi

15. septembra 2010, so se v oporo in podporo, takratni županski kandidatki v Občini Ljutomer, Olgi Karba pridružile vse politične stranke in neodvisne liste katere so takrat podpirale njeno kandidaturo.

ponedeljek, 13. avgust 2012 ob 18:2723

Borut Pahor obiskal Gornjo Radgono

Zadnji julijski dan, se je v Gornji Radgoni ustavil bivši predsednik vlade in kandidat Socialnih demokratov za predsednika Republike Slovenije na prihajajočih volitvah, Borut Pahor.

sreda, 1. avgust 2012 ob 18:364