Župan je vsem zaželel predvsem konstruktivnega in v dobro vseh občanov usmerjenega dela

V sredo, 5. decembra, je potekala konstitutivna seja Občinskega sveta Občine Križevci, ki jo je vodil najstarejši član Občinskega sveta Občine Križevci, Anton Lovrenčič.

petek, 7. december 2018 ob 14:17

Kako sta županska kandidata glasove prejela po posameznih voliščih?

Za nami je še drugi krog županskih volitev v Občini Ljutomer, kjer sta se pomerila mag. Olga Karba in Dejan Karba. Objavljamo še rezultate, kako sta županska kandidata prejela glasove po posameznih voliščih v drugem krogu. Rezultate po voliščih v prvem krogu najdete tukaj.

torek, 4. december 2018 ob 20:04

»Osebno in celotna ekipa smo srečni in ponosni na izkazano zaupanje ter podporo razvoju«

V Občini Ljutomer po volitvah ni sprememb na županskem položaju, županja ostaja mag. Olga Karba. Županjo smo ob tem zaprosili za izjavo v kateri je povedala:

ponedeljek, 3. december 2018 ob 21:101

V Ormožu imajo novega župana, v Gornji Radgoni brez sprememb

Med občinami, kjer v 1. krogu niso dobili župana, so tudi Ormož, Radenci, Gornja Radgona in Apače. V Ormožu sta bila kandidata Alojz Sok in Danijel Vrbnjak, v Radencih Roman Leljak in Emil Šmid, v Gornji Radgoni Stanko (Stanislav) Rojko in Dušan Zagorc, v Apačah pa dr. Andrej Steyer in Zvonko Bevk. Ob 19. uri so se volišča zaprla, rezultate za te občine smo spremljali sproti in ažurno posodabljali v spodnji aplikaciji. Rezultati o udeležbi so nižje, v vseh občinah je preštetih 100 ...

nedelja, 2. december 2018 ob 19:24

V Ljutomeru brez sprememb, Olga Karba ostaja županja

V 56 občinah po Sloveniji je v nedeljo, 2. decembra, potekal še drugi krog županskih volitev, tam kjer 18. novembra noben od kandidatov ni prejel potrebne večine. Med temi občinami je tudi Ljutomer, kjer je 9.646 volilnih upravičencev lahko izbiralo med kandidatoma, to sta bila mag. Olga Karba in Dejan Karba.

nedelja, 2. december 2018 ob 19:082

V občini Ljutomer do 16. ure 43,48-odstotna volilna udeležba

V 56 občinah po Sloveniji v nedeljo, 2. decembra, poteka še drugi krog županskih volitev, tam kjer 18. novembra noben od kandidatov ni prejel potrebne večine. Med temi občinami so tudi Ljutomer, Ormož, Radenci, Gornja Radgona in Apače. Volivci svoj glas lahko oddajo med 7. in 19. uro.

nedelja, 2. december 2018 ob 12:33

Vojni veterani za mag. Olgo Karba

Združenje prleških vojnih veteranov priporoča občankam in občanom, da se v nedeljo, 2. decembra 2018 v čim večjem številu udeležijo drugega kroga volitev ter da se pri odločitvi odločijo po svojem najboljšem prepričanju glede dejanskega ponujenega programa in dosedanjega dela obeh kandidatov in čim bolj enakomernega razvoja celotnega območja ljutomeske občine !

petek, 30. november 2018 ob 15:43

V nedeljo za fer cene vode in razvoj

Hvala za zaupanje v prvem kroguV prvem krogu smo dosegli odličen rezultat in dobili visoko zaupanje ljudi, največ svetnic in svetnikov katere koli liste ali stranke. Visoko zaupanje tudi meni, 42 % glasov, s čim sem zelo zadovoljna, glede na vse negativno in neresnično, kar se je govorilo v preteklih dneh.

petek, 30. november 2018 ob 15:19

V dveh volilnih enotah krajevne skupnosti Cezanjevci bodo volitve ponovljene

V nedeljo, 2. decembra, ko bomo v občini Ljutomer v drugem krogu volili županjo oz. župana, bodo na volišču v Cezanjevcih ponovno volili predstavnike v Svet krajevne skupnosti Cezanjevci v dveh volilnih enotah, so sporočili iz Občinske volilne komisije Ljutomer. Volitve bodo ponovljene za volilno enoto 1, ki obsega naselje Cezanjevci in volilno enoto 2, ki obsega naselje Branoslavci.

sreda, 28. november 2018 ob 09:032

Na TV IDEA sta se soočila županska kandidata Občine Ljutomer

TV IDEA je v sodelovanju z uredništvom Sobotainfo pripravila soočenje kandidatov za župana v Občini Ljutomer. Aktualna županja mag. Olga Karba in njen protikandidat Dejan Karba sta na soočenju odgovarjala na različna vprašanja, tudi o očitkih, ki letijo na enega in drugega. Med drugim je Karbova pojasnila, zakaj je bilo nakazanih skoraj 30.000 evrov društvu, ki je registrirano na njenem domačem naslovu, Dejan Karba pa je razložil, zakaj ima kot samostojni podjetnik trenutno blokirane ...

torek, 27. november 2018 ob 19:438