Izkoristite popust ob prvi obletnici naše spletne trgovine

Naša spletna trgovina Prlekija.shop bo v teh dneh upihnila prvo svečko delovanja. V prvem letu je bilo delovanje zelo uspešno, saj je preko naše spletne trgovine bilo prodanih preko 450 izdelkov. V spletni trgovini najdete vedno kaj novega, ponudba pa se dopolnjuje vsak mesec.Tudi za bližajoče praznike, boste za obdarovanje lahko našli kaj zanimivega, od majic in bodijev za najmlajše, do najrazličnejših majic s prleškimi napisi s kratkimi ali dolgimi rokavi in puloverjev za ...

nedelja, 8. december 2019 ob 10:02

Dnevno beležimo že 20 tisoč obiskov spletnega portala

Naš portal Prlekija-on.net bo kmalu dopolnil 14 let in je že od nastanka leta 2005 daleč najbolj obiskana spletna stran v širši Prlekiji, obisk pa od nastanka naprej konstantno raste. V zadnjih letih je stran letno imela okoli 3 milijone obiskov ter preko 20 milijonov ogledov. Letos je v slabih desetih mesecih bilo že preko 3,3 milijona obiskov ter preko 24 milijonov ogledov strani. V zadnjih mesecih beležimo že 20 tisoč obiskov dnevno, v posameznih dneh pa tudi preko ...

nedelja, 20. oktober 2019 ob 17:36

Obiščite nas na Prleškem sejmu

Po lanskem letu, ko smo naše izdelke prvič ponujali na Prleškem sejmu v Ljutomeru, nas tudi letos lahko obiščete na stojnici. Prleški sejem bo letos potekal v soboto, 3. avgusta, od 8. ure naprej, na Glavnem trgu v Ljutomeru. Najdete nas na istem mestu kot lani, na stojnici številka 3 na začetku trga.Na stojnici bo možno kupiti vse naše izdelke, ki jih ponujamo v spletni trgovini Prlekija.shop. V času sejma, v soboto, 3. in nedeljo, 4. avgusta, lahko v naši spletni trgovini tudi izkoristite ...

četrtek, 1. avgust 2019 ob 20:44

Čistimo zaloge: 10% popust na naše najbolj prodajane majice

Pomlad je končno tu, preden pa se bo resnično pričela sezona kratkih majic, pa vam v naši spletni trgovini Prlekija.shop nudimo 10-odstotni popust na naše najbolj prodajane majice, saj čistimo stare zaloge. Popust velja do konca marca 2019 oz. do odprodaje zalog.Popusti veljajo za majice s kratkimi rokavi Malo se premekni Prlek gre mimo, Malo se premekni Prlečka gre mimo, Jas sen Prlek in Jas sen Prlečka v določenih barvah in velikostih, ki so trenutno na zalogi.

nedelja, 24. marec 2019 ob 07:37

Prlekija-on.net išče sodelavce

Spletni portal Prlekija-on.net išče fotografe in pisce člankov raznih dogodkov na območju Prlekije in tudi širše. Trenutno iščemo ljudi (m/ž), ki bi lahko poročali predvsem iz UE Ljutomer (občine Ljutomer, Križevci, Veržej in Razkrižje) in UE Ormož (občine Ormož, Središče ob Dravi in Sv. Tomaž) ter tudi širše (Dornava, Ptuj, Lenart, Radenci, Gornja Radgona, ...).

nedelja, 10. marec 2019 ob 10:14

Na voljo nove majice: Prlekija Slovenija

V našo spletno trgovino Prlekija.shop smo dodali novo majico za moške in ženske z napisom Prlekija Slovenija. Majice so primerne za vse prave Prleke in Prlečke ter simpatizerje Prlekije.

nedelja, 20. januar 2019 ob 18:49

To so najbolj brane objave v letu 2018

Leto 2018 se izteka, zato je spet čas, da smo se na portalu Prlekija-on.net ozrli nazaj ter preverili, katere objave so v iztekajočem se letu pritegnile največ pozornosti naših bralcev. Letos med prvih deset najbolj branih objav ne prevladuje toliko črna kronika, kot je to bilo pravilo v prejšnjih letih.

ponedeljek, 31. december 2018 ob 11:38

Vesele praznike in srečno 2019

Vesele božične praznike ter srečno, zdravo in uspehov polno novo leto 2019 vam želi celotna ekipa portala Prlekija-on.net.

nedelja, 23. december 2018 ob 12:04

Prlekija-on.net v 14. leto delovanja vstopa s svojo spletno trgovino

Spletni portal Prlekija-on.net bo konec leta oz. v začetku drugega leta vstopil v 14. leto delovanja, saj je domena prlekija-on.net bila registrirana 14. decembra 2005, prva vsebina je bila na portal vpisana 20. decembra istega leta, za uradni začetek pa šteje 1. januar 2006.

nedelja, 16. december 2018 ob 09:02

To so najodmevnejše objave v letu 2017

Leto 2017 se izteka, zato smo se na portalu ozrli nazaj ter preverili, katere novice so viztekajočem se letu pritegnile največ pozornosti naših bralcev. Kot vsaleta do sedaj, je tudi to leto z naskokom največ pozornosti pritegnila rubrika Črna kronika, saj jih je od desetih najbolj branih člankov, kar sedem iz te rubrike. Zato se bomo pri tej lestvici najbolj branih novic osredotičili nekoliko bolj enakomerno na članke iz vseh rubrik ter po posameznih mesecih v letu.Spodaj so v fotografijah ...

nedelja, 31. december 2017 ob 13:171