6 let portala Prlekija-on.net

Te dni mineva 6 let od nastanka portala Prlekija-on.net, ki danes velja za najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji. V šestem letu ga je obiskalo 550.000 obiskovalcev, kar je za 85% več kot lani, obiskovalci pa ste na spletni strani kliknili 7.000.000 krat, kar je za 150% več kot lani.

četrtek, 22. december 2011 ob 20:065

Spletna igra - pobiraj božičkova darila

Letos maja smo vam na našem spletnem portalu predstavili prvo pravo prleško igro Jurka šmarnica klinton, sedaj vam predstavljamo drugo, ki deluje po podobnem principu, le da je ta praznično obarvana. Igra je naše darilo za vse vas ob prihajajočih praznikih.

nedelja, 18. december 2011 ob 16:07

Zaželite lepe praznike vašim strankam preko našega portala

Leto se počasi izteka in pred nami so božično-novoletni prazniki. Na portalu zato vsem nudimo, da lepe praznike izrečete tudi preko našega medija v obliki pasice voščilnice.

torek, 13. december 2011 ob 10:42

Prlekija-on.net išče fotografe

Spletni portal Prlekija-on.net se nenehno širi, obisk narašča iz dneva v dan, zato na portalu rabimo nove moči. Trenutno iščemo fotografe, ki bi fotografirali razne prireditve v Prlekiji, predvsem zabave, koncerte ipd.

petek, 28. oktober 2011 ob 10:18

Na voljo še zadnje majice Jas sen Prlek/Prlečka

Na našem portalu še vedno lahko naročite majice Prlekija-on.net - Jas sen Prlek/Prlečka.Majice je trenutno možno dobiti v sedmih različnih barvah.

torek, 30. avgust 2011 ob 12:59

Na portal odslej lahko dostopate s svojim Facebook računom

Odslej lahko na naš portal Prlekija-on.net dostopate tudi s svojim Facebook računom. Storitev Facebook, ki je najbolj priljubljeno socialno omrežje, v Sloveniji uporablja skoraj 700.000 uporabnikov. Sedaj se na portal lahko enostavno prijavite s svojim Facebook računom ter se vam ni potrebno posebej registrirati na našem portalu. S tem lahko uporabljate nekatere storitve, ki so bile do sedaj na voljo le registriranim uporabnikom.

sreda, 22. junij 2011 ob 21:115

Jurka šmarnica klinton odslej tudi kot spletna igra

Na našem portalu lahko odslej igrate prvo prleško spletno flash igro Jurka šmarnica klinton, kjer morate v eni minuti nabrati čim več grozdja, izbirate pa lahko med šestimi različnimi lokacijami. Za bolj poskočno lovljenja grozdja, vam v ozadju igre igra istoimenska skladba, ki jo izvaja ansambel Štrk in po kateri je igra tudi dobila ime. Svoj rezultat lahko nato tudi shranite.

sobota, 28. maj 2011 ob 19:304

Ste nasedli kakšni prvoaprilski šali?

Včeraj je bil 1. april, dan norcev, ki je neuradni praznik in izvira iz 18. stoletja, ko je dvorni norec nasmolil kralja Ludvika XIV. Na ta dan so v navadi potegavščine, ki jih objavljajo tudi TV postaje, časopisi in spletni portali. Tudi na našem portalu smo vam pripravili eno novico, ki spada v to kategorijo. Malo smo se pošalili, da bo Ljutomer obiskal Chuck Norris. Ste vi koga potegnili za nos ali je kdo vas?

sobota, 2. april 2011 ob 11:57

Prleške cejtnge - 11. številka

Izšla je 11. oz 1. številka drugega letnika brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. V cejtngah lahko preberete o zbirateljih vsega povezanega s skupino The Beatkes s Cvena, o turizmu, Antonovanju s Koga, novih prostorih Rdečega križa v Ljutomeru, o EKO Prlekiji, ... v cejtngah pa najdete tudi koledar prireditev v naši okolici, ki bo odslej objavljen v vsaki številki, saj sta se ustvarjanju cejtng pridružila LTO Prlekija Ljutomer in JSKD - Območna izpostava Ljutomer.

ponedeljek, 31. januar 2011 ob 19:484

Najbolj odmevne novice na portalu v letu 2010

Leto 2010 se počasi izteka, zato smo na portalu pregledali katere novice so v iztekajočem se letu pritegnile največ pozornosti naših bralcev. Najbolj brane so bile rubrike Črna kronika, Družabna kronika, Politika,  Gospodarstvo in Šport.

torek, 28. december 2010 ob 10:28