Ste nasedli kakšni prvoaprilski šali?

Včeraj je bil 1. april, dan norcev, ki je neuradni praznik in izvira iz 18. stoletja, ko je dvorni norec nasmolil kralja Ludvika XIV. Na ta dan so v navadi potegavščine, ki jih objavljajo tudi TV postaje, časopisi in spletni portali. Tudi na našem portalu smo vam pripravili eno novico, ki spada v to kategorijo. Malo smo se pošalili, da bo Ljutomer obiskal Chuck Norris. Ste vi koga potegnili za nos ali je kdo vas?

sobota, 2. april 2011 ob 11:57

Prleške cejtnge - 11. številka

Izšla je 11. oz 1. številka drugega letnika brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. V cejtngah lahko preberete o zbirateljih vsega povezanega s skupino The Beatkes s Cvena, o turizmu, Antonovanju s Koga, novih prostorih Rdečega križa v Ljutomeru, o EKO Prlekiji, ... v cejtngah pa najdete tudi koledar prireditev v naši okolici, ki bo odslej objavljen v vsaki številki, saj sta se ustvarjanju cejtng pridružila LTO Prlekija Ljutomer in JSKD - Območna izpostava Ljutomer.

ponedeljek, 31. januar 2011 ob 19:484

Najbolj odmevne novice na portalu v letu 2010

Leto 2010 se počasi izteka, zato smo na portalu pregledali katere novice so v iztekajočem se letu pritegnile največ pozornosti naših bralcev. Najbolj brane so bile rubrike Črna kronika, Družabna kronika, Politika,  Gospodarstvo in Šport.

torek, 28. december 2010 ob 10:28

Vesele praznike in srečno 2011

Vesele Božične praznike ter srečno, zdravo in uspehov polno Novo leto 2011 Vam želi portal Prlekija-on.net.

petek, 24. december 2010 ob 12:481

Prleške cejtnge - 10. številka

Izšla je 10., zadnja letošnja številka brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. V cejtngah lahko preberete o raznih zanimivostih iz Prlekije, aktivnostih v veselem decembru, koncertih, razstavi jaslic, prižigu lučk v Ljutomeru in Jeruzalemu, podelitvi priznanj občanom, ... ter še veliko drugih zanimivih reportaž in novic iz Prlekije.

četrtek, 23. december 2010 ob 19:523

Priporočamo: Ivekov blog

Uporabnik Ivek, eden izmed najstarejših, najizkušenejših in najmodrejših uporabnikov na našem portalu, je v decembru zapisal zanimiva razmišljanja v svojem blogu o aktualnih temah, o politiki, krizi, Sloveniji, civilnih pobudah, ... Če ste blog morda spregledali, so v nadaljevanju objavljeni vsi prispevki. Priporočamo branje.

četrtek, 23. december 2010 ob 11:571

5 let portala Prlekija-on.net

Natanko pred petimi leti, 20. decembra 2005, je na portalu bila vpisana prva vsebina, to je bila vsebina O portalu. Danes tako mineva 5 let od nastanka portala Prlekija-on.net, ki je danes najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji. Letos, v petem letu delovanja, ga je obiskalo nekaj manj kot 300.000 obiskovalcev, ki so na strani kliknili 2.800.000 krat. Obisk v zadnjem letu se je povečal za več kot 100%.

ponedeljek, 20. december 2010 ob 20:1311

Prleške cejtnge - 9. številka

Te dni je izšla 9. številka brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. Ta številka je obširnejša in ima štiri strani več, večja pa je tudi naklada, saj smo združili moči z Občino Ljutomer in Lokalno turistično organizacijo (LTO) Prlekija Ljutomer, kar nas v uredništvu zelo veseli. Cejtngi bodo romali v vse poštne nabiralnike v Občini Ljutomer, nekaj izvodov pa bo na voljo tudi v TICih Ljutomer, Mala Nedelja in Jeruzalem.

četrtek, 2. december 2010 ob 16:4211

Prleške cejtnge - 8. številka

Te dni je izšla 8. številka brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. V cejtngah lahko preberete o raznih zanimivostih iz Prlekije, prleški tünki, ljutomerskem mestnem jedru, o gasilskih aktivnostih v mesecu požarne varnosti, o Martinovanju, ... ter še veliko drugih zanimivih reportaž in novic iz Prlekije.

četrtek, 11. november 2010 ob 11:23

Prleške cejtnge - 7. številka

Te dni je izšla 7. številka brezplačnega mesečnika Prleške cejtnge. V cejtngah lahko preberete o rekordni zbirki božjih podobic, o najstarejšem molitveniku v Prlekiji, največjih bučah, paradižniku, ... o prleških gasilcih, ki so priskočili na pomoč Ljubljani, o 15. dnevu Pristarskih pogač, reportaže iz otvoritve vodovoda Godemarci - Moravci, sprejemu Urške Potočnik, o naših živalih in pričakovanju mladičev, ... ter še veliko drugih zanimivih reportaž in novic iz Prlekije.

ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 17:111