Za visoke decembrske temperature so poskrbele sexy zvezde in vroči striptizerji

Ta vikend je bilo še posebej vroče v Celju na Celjskem sejmišču, kjer je potekala že 7. sLOVErotika na katerem se je v treh dneh zvrstilo 45 vrhunskih erotičnih nastopov. Za pestro dogajanje, naelektreno ozračje in za številne vroče prizore so poskrbele sexy zvezdnice. Za nežnejši spol pa so izvedli spektakularne nastope postavni striptizerji.

ponedeljek, 15. december 2014 ob 12:132

Praznična Ljubljana

V sredo, 3. decembra, so Prešernov trg v Ljubljani osvetlile praznične luči. 15-metrska smreka na trgu je tradicionalno zasijala po nagovoru župana Mestne občine Ljubljana Zorana Jankovića, ki je skupaj z obiskovalci trga odšteval sekunde do prižiga.

sobota, 6. december 2014 ob 11:33

Na 7. sLOVErotiki nova imena industrije za odrasle - V nedeljo posebna akcija 3 + 1

Na celjskem sejmišču bodo tudi letos drugi decembrski vikend (12.-14. december) poskrbeli za temperature neobičajne za ta letni čas. 7. mednarodni erotični sejem sLOVErotika namreč prinaša vroče nastope umetnikov eksotičnih in erotičnih plesov. Dogajanje na odru pa bo dopolnjevala še bogata ponudba izdelkov in storitev industrije za odrasle.

petek, 5. december 2014 ob 08:52

Projektu Virus se letos pridružuje rekordno število študentskih klubov

1. december je dan, ko lahko z nošenjem rdeče pentlje izrazimo svoje zavedanje o prisotnosti aidsa in solidarnost ter podporo okuženim. Ob svetovnem dnevu boja proti aidsu se je letos aktiviralo tudi rekordno število študentskih klubov, ki bodo v podporo obolelim opozarjali in ozaveščali o tej smrtonosni bolezni.

ponedeljek, 1. december 2014 ob 08:40

Zaključila sta se 17. Slovenski festival vin in 7. Festival kulinarike

V petek, 21. novembra, sta se v Ljubljani zaključila 17. Slovenski festival vin in 7. Festival kulinarike. Festivala, ki sta se tudi letos odvijala v prostorih Grand hotela Union, je v dveh dneh obiskalo preko 1500 obiskovalcev. Po oceni organizatorja je bil obisk ravno pravšnji, saj je omogočal optimalno komunikacijo med vinarji/kulinariki in obiskovalci. Festivala je obiskala profilirana publika, v kateri so bili zastopani vsi segmenti (vinski profesionalci, gostinci, sommelierji, trgovci, ...

nedelja, 30. november 2014 ob 10:40

Projekt Vesna in »Nasilje na njeni koži«

V torek je bil mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami, ki ga obeležimo vsako leto petindvajsetega novembra. Ta dan je še posebej namenjen temu, da se govori in osvešča javnost o problematiki nasilja, ki ga doživljajo ženske in dekleta.

sreda, 26. november 2014 ob 22:28

Na Noči Modrijanov več kot 12 tisoč obiskovalcev

Noči Modrijanov 2014. V celjski dvorani Zlatorog jo je v četrtek in petek doživelo več kot 12 tisoč obiskovalcev. Modrijani so letošnji spektakel podnaslovili Lepo je biti skupaj.

sobota, 25. oktober 2014 ob 08:33

TISKARNA VEK se predstavi

Tiskarna VEK Koper, ki ima že več kot 50-letno tradicijo tiskanja in ostalih s tiskom povezanih storitev. Proizvodne prostore imamo v Kopru, predstavništvo pa imamo tudi v Ljubljani.

torek, 14. oktober 2014 ob 13:23

OKNA - energetsko pomemben element

Veliko ljudi dobesedno »meče denar skozi okno«, saj zaradi slabih oken izgubimo največ ogrevalne energije. Ko postanejo naša okna energijsko potratna, dotrajana in ko nam estetsko ne ustrezajo več, je čas, da jih zamenjamo. Pri tem je strokovna vgradnja oken ključnega pomena.

sobota, 11. oktober 2014 ob 09:02

Preko 10.000 obiskovalcev preplavilo Kongresni trg za pomoč žrtvam poplav

Po nekaj dežnih kapljah in temnih oblakih, ki jih je prineslo torkovo popoldne, se je Kongresni trg že od 17. ure naprej spremenil v dobrodelni park glasbe željnih Slovencev, ki so z nakupom vstopnice prispevali 10 evrov za žrtve poplav v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem.

sreda, 4. junij 2014 ob 17:00