Mesec po volitvah. Kako naprej?

Zgodile so se volitve in dobili smo zmagovalca. Sicer relativnega, a v proporcionalnem sistemu je naslov absolutnega zmagovalca težko dosegljiv. Pozitivna Slovenija je zmagovalka in po takšnem političnem vrstnem redu je predsednik Türk upravičeno podelil priložnost za sestavo vlade Zoranu Jankoviću. Vse ostalo bi bile nepotrebne mahinacije in ignoriranje volje volivcev.

petek, 6. januar 2012 ob 10:185

Tanja Žagar v novo leto z novim videospotom

Najbolj priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, po novem znana tudi kot »Lady ŽA-GA« je dejavna in aktivna vse do zadnje minute letošnjega leta, ki ga bo zaključila na velikem silvestrovanju na Trgu Leona Štuklja v Mariboru. Tik pred iztekom leta je s svojim novim videospotom za pesem z novega albuma »Naj živi lep spomin« kot prve obdarila najprej vse svoje fb prijatelje, potem pa še vse ostale ljubitelje njene glasbe.

petek, 30. december 2011 ob 22:38

Obiskali smo praznično okrašeno Ljubljano

Ker so naši kraji letos nekoliko manj praznično okrašeni, smo obiskali Ljubljano, ki v decembru žari v soju prazničnih luči. V prestolnici države letos gori več kot 180.000 lučk, ki so združene v 60 kilometrov svetlobnih verig.

torek, 27. december 2011 ob 23:24

Zlati Stojan v roke Marjanci Scheicher

Ta vikend je v Celju potekal že četrti mednarodni sejem Erotika 69, največji erotični sejem v vzhodnoevropski regiji. V soboto so podelili kipec Zlatega Stojana, prvega slovenskega 'oskarja' za nadpovprečne domače dosežke s področja zabavne industrije za odrasle.

nedelja, 11. december 2011 ob 18:37

V Celju poteka mednarodni sejem Erotika 69

Ta vikend v Celju poteka že četrti mednarodni sejem Erotika 69, največji erotični sejem v vzhodnoevropski regiji. Na prireditvenem prostoru je moč videti pester erotični program ter zvezde slovenske in svetovne pornoindustrije.

sobota, 10. december 2011 ob 14:30

»I feel crazy in Slovenia«

Dani Production predstavlja nov film, tokrat animirani, ki se osredotoča na Deželo Slovenijo skozi politično nekorekten sarkazem in zvrhano mero ironije. Animirani film "I feel crazy in Slovenia" na šaljiv in zabaven način prikazuje trenutno stanje v naši domovini skozi metaforične skeče, ki pa so močno inspirirani z realnostjo.

sobota, 3. december 2011 ob 15:563

Vino z najvišjo oceno prihaja iz Vinske kleti Krško

Vinska klet Krško Kmečke zadruge Krško z.o.o. je na ocenjevanju na 14. Slovenskem festivalu vin v Ljubljani prejela nagrado za najbolje ocenjeno vino. Gre za predikat »Sauvignon suhi jagodni izbor, letnik 2009«, za katerega je klet letos že prejela srebrno medaljo na svetovnem ocenjevanju vin Decanter.

petek, 25. november 2011 ob 23:212

Slovenski med odslej na spletni medeni tržnici

Zadruga za razvoj čebelarstva je odprla novo spletno medeno tržnico, na kateri lahko vsi zainteresirani kupujejo slovenske medene izdelke višje kakovosti z zaščiteno geografsko označbo.

torek, 15. november 2011 ob 12:133

Službe so, preverite, kdo zaposluje

Trenutna situacija na trgu delovne sile zagotovo ni rožnata, vendar prosta delovna mesta so. Obstaja več načinov, kako jih poiskati, najlažji in najhitrejši pa je zagotovo obisk zaposlitvenega sejma. Tudi letos se na največjem zaposlitvenem sejmu pri nas predstavljajo številni delodajalci, ki kljub težji ekonomski situaciji uspešno poslujejo in za svoj nadaljni razvoj potrebujejo nove sodelavce. In kar je najboljše, obisk zaposlitvenega sejma kot tudi vseh vključujočih aktivnosti je ...

ponedeljek, 14. november 2011 ob 13:439

1. november - dan, ko se spominjamo umrlih

Dan mrtvih ali dan spomina na mrtve, je državni in krščanski praznik, ki se praznuje 1. novembra po vsem svetu, tudi v Sloveniji. Ob tem se spominjamo umrlih, običaj pa narekuje, da na grobove sorodnikov in prijateljev odnesemo sveče ter rože.

ponedeljek, 31. oktober 2011 ob 22:11