Amatersko tekmovanje nogometnih reprezentanc v Veržeju in Križevcih

V času od 5. do 9. aprila 2011 se bo na območju MNZ Murska Sobota odvijalo Amatersko tekmovanje reprezentanc - Regions Cup 2011. Amaterska reprezentanca MNZ Murska Sobota je v letu 2010 postala prvak amaterskih reprezentanc MNZ in bo tako v tem času zastopala NZS v tekmovanju Regions Cup 2011. Tekme bodo odigrane v Veržeju in Križevcih v Prekmurju.

torek, 5. april 2011 ob 09:33

Na finalnem turnirju obe ljutomerski ekipi

V zadnjem krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa KK SE Kerčmar G. Petrovci premagala ekipo SBK Gornja Radgona, PŠK Ljutomer 1 so klonili proti KK GMT Beltinci, KK Paloma Sladki Vrh so premagali ekipo KK Lindau Lendava, KD Sobota pa ekipo KK Sveta Ana. KD Sobota so tako zasedli prvo mesto na lestvici, na finalni turnir pa se je po porazu Radgončanov uvrstila tudi druga ljutomerska ekipa.

ponedeljek, 4. april 2011 ob 23:17

Odličen spomladanski začetek članov NK Ljutomer

Članska ekipa NK Ljutomer, ki se je lani uvrstila v Pomursko ligo, je odlično začela spomladanski del lige, saj so ljutomerski nogometaši nanizali tri zmage v treh tekmah. V 14. krogu so v gosteh premagali ekipo Kema Puconci s 4:1, nato v 15. krogu doma ekipo Bakovci z 1:0, pretekli konec tedna pa v 16. krogu še ekipo Šalovci v gosteh z rezultatom 2:0. To soboto ob 16. uri v Ljutomer prihaja ekipa Turnišča.

ponedeljek, 4. april 2011 ob 18:203

KMN Meteorplast zmagovalci zimske lige malega nogometa za veterane

V zadnjem, 7. kolu zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane je ekipa KMN Meteorplast premagala ekipo KMN Stročja vas z rezultatom 5:2 in so tako brez izgubljenega dvoboja osvojili letošnji naslov. V preostalih tekmah je ekipa ŠRD Kostanjevica z 2:1 premagala ŠD Mladost Pleskarstvo Špendija, KMN Tomaž Belcont s 4:0 ekipo ŠD Prlek Ljutomer, ŠD Cven pa so slavili brez boja nad ekipo NK Ormož.

ponedeljek, 4. april 2011 ob 17:57

Matej Vrbančič novi predsednik NK Ljutomer

V začetku marca je v gostišču Pavličič v Pristavi potekal letni občni zbor NK Ljutomer. Prejšnjemu vodstvu je poteklo štiri letno mandatno obdobje, zato je bilo izvoljeno novo. Za predsednika NK Ljutomer je bil izvoljen Matej Vrbančič, ki je na tem mestu zamenjal dosedanjega predsednika Draga Kunčiča.

sobota, 2. april 2011 ob 22:482

Maribor slavil z 2:0 v Veržeju

Na prijateljski nogometni tekmi, v torek, 29. marca, je v Veržeju gostovala vodilna ekipa 1. SNL NK Maribor. Nasproti so jim stali domaćini NK Tehnostroj Veržej, ki igrajo v 3. SNL. V prvem polčasu so gostje dosegli dva zadetka, prvega iz bližine po neodločnosti domače obrambe, drugega pa z glavo po strelu s kota.

četrtek, 31. marec 2011 ob 10:00

Redni letni zbor članov Ženskega odbojkarskega kluba ZM Ljutomer

V ponedeljek 28. marca je v kavarni Rogljiček v Ljutomeru potekal redni letni zbor članov ŽOK ZM Ljutomer. Poleg rednih točk dnevnega reda so bile izvedene tudi nadomestne volitve. Že pred časom sta namreč odstopila predsednik Janko Kardoš (osebni razlogi) ter član Danijel Hajnal (osebni razlogi).

sreda, 30. marec 2011 ob 11:11

Andrej Gorjak postal državni prvak v elektronskem pikadu

Športnik leta 2010, Športne zveze Ljutomer, Andrej Gorjak, je ta vikend v Nemčavcih pri Murski Soboti nastopal na državnem prvenstvu v elektronskem pikadu, ki ga je organizirala Pikado zveza Slovenije. Andrej, ki prihaja iz Ivanjkovec je v zgodnjih nedeljskih urah postal državni prvak. S tem je še dodatno potrdil uvrstitev v državno reprezentanco Slovenije, ki bo letos zastopala barve Slovenije konec maja v Španiji na Evropskem prvenstvu.

torek, 29. marec 2011 ob 11:55

Pikado Radenčanov

Rekreacija in  šport imata v Društvu upokojencev Radenci veliko veljavo. Tako se vsak ponedeljek dopoldne odpravijo na pohod članice in člani pohodniške sekcije, ob četrtkih dopoldne vrtijo pedale kolesarke in kolesarji, ob torkih popoldne je rekreativna telovadba, a ob četrtkih joga. Strelci trenirajo ob torkih, kegljavke in kegljači ob sredah, ko mečejo tudi pikado, šah in karte pa igrajo ob četrtkih. Ob četrtkih popoldne so aktivni tudi ribiči.

torek, 29. marec 2011 ob 11:35

Ljutomerski derbi ponovno pripadel mlajši ekipi

V 17. krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa PŠK Ljutomer 2 v mestnem derbiju še drugič premagala ekipo PŠK Ljutomer 1, KK GMT Beltinci so premagali KK Lindau Lendava, KK Paloma Sladki Vrh so bili boljši od ekipe KD Sobota, KK SE Kerčmar G. Petrovci pa od KK Sveta Ana. Odigran še bo zadnji krog, kjer bodo znani vsi udeleženci finalnega turnirja.

ponedeljek, 28. marec 2011 ob 15:00