PŠK Ljutomer 1 prvaki Bioplin Gjerkeš PKL 2010/2011

V Ljutomeru je v športni dvorani ŠIC, v soboto potekal finalni turnir najboljših štirih ekip rednega dela Bioplin Gjerkeš Pomurske košarkarske lige (PKL) 2010/2011. Prvaki so postali igralci prve ljutomerske ekipe PŠK Ljutomer 1, ki so v napetem finalu ugnali ekipo KD Sobota z rezultatom 68:66. Tretje mesto je osvojila ekipa KK Paloma Sladki Vrh, ki je na tekmi za tretje mesto premagala ekipo PŠK Ljutomer 2.

sobota, 16. april 2011 ob 22:311

V Radencih o signalizaciji poti

Na Zavodu za turizem in šport Radenci so prisluhnili nasvetu arhitekta Marjana Petkovška o gozdni signalizaciji ter sklicali srečanje zainteresiranih, da se dogovorijo o označevanju številnih poti v Občini Radenci, ki jih obiskujejo turisti, izletniki, popotniki, pohodniki, pa tudi šolarji, ko gre za učne poti.

ponedeljek, 11. april 2011 ob 13:374

V Ljutomeru brez zadetkov

V soboto, 9. aprila, je ljutomerska članska nogometna ekipa NK Ljutomer v 17. krogu Pomurske lige gostila nogometaše NK Turnišča. Nogometaši NK Ljutomer, ki so odlično začeli spomladanski del lige s tremi zmagami, so tudi tokrat ostali neporaženi. Tekma se je sicer končala brez zadetkov. V naslednjem krogu, prihodnji vikend, ljutomerčani gostujejo v Gančanih.

sobota, 9. april 2011 ob 21:27

Turška amaterska reprezentanca premočna za slovensko

Danes sta se v Veržeju pomerili turška amaterska nogometna reprezentanca Ankara in slovenska MNZ Murska Sobota. Turški nogometaši so bili premočni za našo ekipo in so slavili s 3:1. S tem so se Turki uvrstili v drugi del tekmovanja, slovenska reprezentanca pa je osvojila drugo mesto. V drugi tekmi v Križevcih v Prekmurju je slavila reprezentanca South East FYROM iz Makedonije nad izraelsko FC Carmiel Safed z rezultatom 2:0.

sobota, 9. april 2011 ob 18:562

Slavili slovenska in turška amaterska reprezentanca

Danes sta na Amaterskem tekmovanju reprezentanc - Regions Cup 2011 bili odigrani tekmi med slovensko amatersko reprezentanco MNZ Murska Sobota in izraelsko FC Carmiel Safed ter med amaterskima reprezentancama Ankara iz Turčije in South East FYROM iz Makedonije. MNZ Murska Sobota je v Križevcih v Prekmurju zmagala z rezultatom 3:1, Ankara pa v Veržeju s 3:0. Preostali tekmi bosta odigrani v soboto.

četrtek, 7. april 2011 ob 18:31

Najboljši v kartanju

Društvo upokojencev Radenci je v ponedeljek, 4. aprila, od 14. ure dalje v Okrepčevalnici Simona v Finžgarjevi ulici v Radencih organiziralo društveno tekmovanje članic in članov v igranju kart – šnopsa. Sodelovalo je skupno 20 tekmovalk in  tekmovalcev. V prvem krogu tekmovanja jih je odpadlo 10, v drugem krogu pet in po tretjem krogu je ostala trojica najboljših. V finalu sta se pomerila dva Stanka. Zmagal je Stanko Ilješ pred Stankom Borkovičem, tretje mesto pa je, tako kot ...

torek, 5. april 2011 ob 18:461

Amatersko tekmovanje nogometnih reprezentanc v Veržeju in Križevcih

V času od 5. do 9. aprila 2011 se bo na območju MNZ Murska Sobota odvijalo Amatersko tekmovanje reprezentanc - Regions Cup 2011. Amaterska reprezentanca MNZ Murska Sobota je v letu 2010 postala prvak amaterskih reprezentanc MNZ in bo tako v tem času zastopala NZS v tekmovanju Regions Cup 2011. Tekme bodo odigrane v Veržeju in Križevcih v Prekmurju.

torek, 5. april 2011 ob 09:33

Na finalnem turnirju obe ljutomerski ekipi

V zadnjem krogu Bioplin Gjerkeš PKL 2010/11 je ekipa KK SE Kerčmar G. Petrovci premagala ekipo SBK Gornja Radgona, PŠK Ljutomer 1 so klonili proti KK GMT Beltinci, KK Paloma Sladki Vrh so premagali ekipo KK Lindau Lendava, KD Sobota pa ekipo KK Sveta Ana. KD Sobota so tako zasedli prvo mesto na lestvici, na finalni turnir pa se je po porazu Radgončanov uvrstila tudi druga ljutomerska ekipa.

ponedeljek, 4. april 2011 ob 23:17

Odličen spomladanski začetek članov NK Ljutomer

Članska ekipa NK Ljutomer, ki se je lani uvrstila v Pomursko ligo, je odlično začela spomladanski del lige, saj so ljutomerski nogometaši nanizali tri zmage v treh tekmah. V 14. krogu so v gosteh premagali ekipo Kema Puconci s 4:1, nato v 15. krogu doma ekipo Bakovci z 1:0, pretekli konec tedna pa v 16. krogu še ekipo Šalovci v gosteh z rezultatom 2:0. To soboto ob 16. uri v Ljutomer prihaja ekipa Turnišča.

ponedeljek, 4. april 2011 ob 18:203

KMN Meteorplast zmagovalci zimske lige malega nogometa za veterane

V zadnjem, 7. kolu zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane je ekipa KMN Meteorplast premagala ekipo KMN Stročja vas z rezultatom 5:2 in so tako brez izgubljenega dvoboja osvojili letošnji naslov. V preostalih tekmah je ekipa ŠRD Kostanjevica z 2:1 premagala ŠD Mladost Pleskarstvo Špendija, KMN Tomaž Belcont s 4:0 ekipo ŠD Prlek Ljutomer, ŠD Cven pa so slavili brez boja nad ekipo NK Ormož.

ponedeljek, 4. april 2011 ob 17:57