Potopisno predavanje OMAN // BUNKER Murska Sobota

četrtek, 12. oktober 2017 ob 20:00

Potopisno predavanje OMAN // BUNKER Murska Sobota

Rok in Katarina sta se spomladi odpravila v edino mirno državo na Arabskem polotoku - Oman. Želela sta si nekam na toplo, doživela pa sta pravi vročinski val s temperaturami okoli 40°C.
Na potopisnem predavanju vas bosta v terencu popeljala skozi čudovito omansko pokrajino: od lepih peščenih plaž, kjer ponoči morske želve ležejo jajca, preko visokih gora in globokih kanjonov, do posušenih rečnih strug v mnogobarvne puščave. Za konec pa se bomo spustili še pod morsko gladino, med koralne grebene, morske želve in pisane ribice.
In česa se je potrebno v Omanu bati? Ne, niso to strogi muslimanski zakoni, tudi ne divje živali, ne, tudi nalezljivih bolezni ni, prav tako nobenega kriminala. Edina stvar, ki je v Omanu nevarna je KLIMA, saj je Katarino v nekaj dneh pripeljala v omansko bolnišnico :)


Kategorija: Delavnice in predavanja

Morda vas zanima tudi


Komentarji

Ostali prihajajoči dogodki v tej kategoriji


December 2017
 DatumDogodekKategorija
ponedeljek, 18. december 2017 ob 17:00Kako s pravilno prehrano pridobiti in vzdrževati zdravo telesno težo?!
KAKO S PRAVILNO PREHRANO PRIDOBITI IN OBDRŽATI ZDRAVO TELESNO TEŽO? - brezplačno predavanjeKRATEK OPIS PREDAVANJA:Toliko ...
Delavnice in predavanja
četrtek, 21. december 2017 ob 17:00MORALNE VREDNOTE IN MLADI
SpoštovaniVsak od nas pozna svoje vrednote, predvsem tiste, ki so nam jih starši in stari starši položili v zibelko. ...
Delavnice in predavanja