Mega koncerti v Zamardiju na festivalu Balaton Sound

Ogromno koncertno prizorišče z odlično organizacijo in svetovno znanimi glasbenimi izvajalci vsako leto privabi številne udeležence iz vseh koncev Evrope in tudi širše

Prlekija-on.net, petek, 10. julij 2015 ob 00:44
Balaton Sound 2015

Balaton Sound 2015

V sredo se je pri naših sosedih v Zamardiju na Madžarskem začel eden izmed večjih mednarodnih in uveljavljenih festivalov – Balaton Sound 2015. Ogromno koncertno prizorišče z odlično organizacijo in svetovno znanimi glasbenimi izvajalci vsako leto privabi številne udeležence iz vseh koncev Evrope in tudi širše.

Poleg osrednjega »MasterCard Main Stage« odra je obiskovalcem na razpolago še dvanajst drugih odrov. V sklopu prizorišča je na voljo tudi prostor za šotore in kampiranje. Koncertno prizorišče v Zamardiju se nahaja neposredno ob Balatonu. Slednje omogoča, da se lahko udeleženci tudi »ohladijo« od koncertov in preplesanih ter neprespanih noči. Poleg koncertnega dogajanja so organizatorji poskrbeli še za številne družabne aktivnosti in za druženje obiskovalcev.

Na letošnjem Balaton Sound 2015 bodo nastopila zveneča imena kot so Tiësto, Hardwell, Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell Ingrosso, Jason Derulo, Ludacris, Nicky Romero, Afrojack, DVBBS, Showtek, Moti, Oliver Heldens, R3hab, Laidback Luke ter več kot dvesto drugih izvajalcev. Celoten program dogodka si lahko ogledate na spletni strani. Dogodek se zaključi v nedeljo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.