David Grom prepričal žirijo na Ohridskem Festivalu

Studio Gong, torek, 1. september 2009 ob 10:05
David Grom prepričal žirijo na Ohridskem Festivalu

David Grom prepričal žirijo na Ohridskem Festivalu

Po tem ko je mladi pevec in odličen vokalist, blejčan David Grom s pesmijo »Veš, da mislim nate« zmagal na letošnjem najstniškem festivalu FENS v Izoli, se je konec avgusta odpravil še v Makedonijo, kjer je 26. avgusta nastopil na mednarodnem festivalu »Ohridski trubaduri«. Na večeru novih zvezd je zapel pesem »Sakaj me« znamenitega avtorja Grigora Koprova, in to kar v makedonščini. Žirija je bila tako navdušena nad njim in njegovo interpretacijo, da je dobil možnost nastopa v pop-večeru 28. avgusta v družbi uveljavljenih izvajalcev.


Njegov nastop si lahko ogledate na povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=gUQXswdM3Ss


Več kot prepričal pa je že pevko Tanjo Žagar, saj ga je povabila k sodelovanju kot glasbenega gosta na svoji koncertni turneji. V lanskem letu se je tako predstavil številnemu občinstvu in navdušil prav vsakega obiskovalca koncerta.

Za pesem »Veš, da mislim nate« je v pripravi tudi že Davidov drugi videospot, ki ga boste lahko videli v avgustu.

Do konca letošnjega leta pa David Grom napoveduje tudi svoj glasbeni prvenec, na katerem bo poleg že znanih pesmi, še veliko novih.

Izvajalec: David Grom
Pesem: Sakaj me
Avtor glasbe: Grigor Koprov
Avtor besedila: Ognen Nedelkovski
Aranžma: Ivan Mikulič-M. Šarac
Več informacij o Davidu izveste na njegovi spletni strani: www.david-gong.com

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na našem e-mail naslovu: info@studio-gong.si ali na GSM številki: 041/762-142.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.