Sv. Martin na Muri osmič v znamenju ameriških jeklenih lepotcev in pin-up lepotic

8. Trash & Burn festival, srečanje lastnikov ameriških avtomobilov in rock and roll festival

Prlekija-on.net, sobota, 25. junij 2016 ob 20:261
Trash & Burn 2016

Trash & Burn 2016

Ta konec tedna je v Sv. Martinu na Muri na Hrvaškem potekal 8. Trash & Burn Festival, srečanje lastnikov ameriških avtomobilov in rock and roll festival. Festival je vsako leto bolj prepoznaven v regiji in tudi širše ter privabi veliko število obiskovalcev.

Organizatorji so kot vsa leta doslej pripravili pester glasbeni program, na ogled pa so bili različni ameriški avtomobili in motorji, po meri izdelana kolesa in kolesa z motorji. Poleg tega je potekal še prikaz kurjenja gum, burlesque show, pin up slikanje, pinstriping, različni drugi šovi, na voljo so bile stojnice z različnimi izdelki, ... potekal pa je tudi izbor za najboljše avtomobile in motorje ter tombola.

Festivala se vsako leto udeležijo lastniki ameriških lepotcev iz Hrvaške, Slovenije, Italije, Madžarske, Avstrije in drugih držav, jekleni konjički pa privabijo veliko število obiskovalcev, ki imajo tudi kaj videti.

TUNČEK nedelja, 3. julij 2016 ob 11:34

Kakše dobre "mašine" !! Haha

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.