Jekleni konjički in vroče lepotice prava paša za oči

AMTS je največji in najpomembnejši avtomobilski sejem na Madžarskem, ki se ga vsako leto udeležijo domala vsi priznani proizvajalci avtomobilov

Prlekija-on.net, nedelja, 26. marec 2017 ob 19:36
AMTS avto sejem

AMTS avto sejem

S spomladanskim časom se začne tudi sezona avtomobilskih sejmov in z njimi povezanih novosti v avtomobilski industriji. Prvi sejem vsako leto poteka v Ženevi, kateremu pa sledi AMTS sejem v Madžarski prestolnici. V sklopu avtomobilističnega sejma v Budimpešti poteka avto, motor in tuning show.

AMTS je največji in najpomembnejši avtomobilski sejem na Madžarskem. Sejma se vsako leto udeležijo domala vsi priznani proizvajalci avtomobilov in tako je sejem prava paša za oči. Proizvajalci na sejmu predstavljajo tudi vse najnovejše modele, najbolj prestižne modele in tehnološke dosežke. Najbolj znani proizvajalci avtomobilov so predstavili tudi svoje prototipe in avtomobile na električno energijo.

Poleg najnovejših modelov in dosežkov v avtomobilski industriji je veliki del sejma namenjen tudi za tunig in predelane avtomobile. Nekateri lastniki zelo veliko vlagajo v predelavo avtomobilov. Tako s športnega, kakor tudi umetniškega vidika. Poleg obilice zares enkratno in stilsko predelanih avtomobilov, smo na sejmu tudi zasledili umetniško poslikana vozila.

V sklop tega spada tudi zvok in poleg športnih in stilskih predelav vozil je bilo mogoče videti in slišati vozila z dovršenimi audio in video tehnologijami. Multimedija ja postala sestavni del avtomobilov.

Na sejmu smo zasledili tudi vrhunsko stilsko predelana vozila nekaterih slovenskih voznikov. Seveda se avtomobilski sejem ne more zgoditi brez postavnih lepotic, ki so sestavni in obvezni del sejma v Budimpešti. Tako smo zraven hitrih in prestižnih jeklenih konjičkov lahko opazili tudi marsikatero brhko in postavno lepotico.

Poleg osrednjega sejemskega dogajanja so potekali še številni obsejemski dogodki. Tako so organizatorji pripravili izbor za Miss AMTS, dirke z dirkalnimi avtomobili na progi ob sejmišču in številne druge aktivnosti. Seveda pa ni manjkalo tipične madžarske kulinarike. Letošnji sejem je v Budimpešto privabil ogromno število obiskovalcev iz številnih evropskih držav.