Začenja se svetovno prvenstvo v nogometu

S tekmo Južnoafriška republika - Mehika se danes pričenja že 19. svetovno prvenstvo v nogometu

Dejan Razlag, petek, 11. junij 2010 ob 09:071
Svetovno prvenstvo v nogometu

Svetovno prvenstvo v nogometu

Danes, 11. junija se prične 19. svetovno prvenstvo v nogometu, ko se bo ves svet en mesec vrtel okoli žoge. Svetovno prvenstvo letos gosti Južnoafriška republika, otvoritvena tekma pa se bo pričela ob 16. uri med Južnoafriško republiko in Mehiko.

Tudi uporabniki našega portala lahko aktivno sodelujete v nogometni mrzlici in nagradni igri ter stavite na vašega favorita in na posamezne tekme. Zmagovalec nagradne igre prejme LCD TV sprejemnik, nagrade pa prejme še 9 uporabnikov. Na svetovnega prvaka lahko stavite do konca predtekmovanja, na vse tekme pa 72 ur pred začetkom do samega začetka posamezne tekme.

Vaš favorit je Španija
V stavnici ste uporabniki do sedaj največkrat stavili na Španijo (11 krat), da bo končni zmagovalec mundiala. Sledijo Brazilija (7 krat) in Argentina ter Nizozemska (4 krat).

Slovenija takoj za Brazilijo
V spletni anketi ste največ glasov za končnega zmagovalca podelili Braziliji (17 glasov), takoj za njimi pa sledita Slovenija (10 glasov) in Španija (8 glasov).

Na portalu boste v času prvenstva lahko spremljali tudi neposredno javljanje iz Južnoafriške republike s foto utrinki iz tekem slovenske reprezentance in dogajanja na prvenstvu.

Stavnica in spored tekem.

TUNČEK petek, 11. junij 2010 ob 17:38

Zaj de vsoki den bole vroće neglede na vremen !

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.