Seksi lepotice in postavni slači fantje so poskrbeli za vroč vikend

Pred občinstvom so nastopile vroče lepotice in postavni fantje

Prlekija-on.net, torek, 12. marec 2019 ob 21:53
Erotični sejem Eros & Amore

Erotični sejem Eros & Amore

Minuli vikend je bilo pri naših sosedih v Gradcu v Avstriji zelo vroče, saj je po dvomesečni zakasnitvi odvil erotični sejem Eros & Amore. Kakor običajno je dogajanje potekalo čez vikend od petka do nedelje v večernem času in nočnih urah, kakor je za tovrstne sejme ustaljena praksa. Lokacija je enaka kot že v prejšnjih sejmih ob jezeru v neposredni bližini mesta Gradec. Tudi sama postavitev sejma je bila podobna, kakor prejšnja leta. Sejem so poleg Avstrijcev in Nemcev, obiskati tudi številni Slovenci. Dogajanje je potekalo na različnih štirih odrih.

Organizatorji so pripravili bogat in pester program, v katerem so nastopile številke sexy, vroče in zapeljive pornese, ki so marsikateremu obiskovalcu dvigale pritisk. Organizatorji so poskrbeli tudi za nežnejši spol, za slednje so skrbeli postavni slači fantje. Posamezne predstave so bile kot običajno namenjene samo ženskemu delu občinstva.

Osrednji zvezdi letošnjega sejma sta bili Candy Strong in Christina Ventura, ki sta izvedli otvoritveno in zaključno vročo striptiz predstavo, s katero sta ogreli obiskovalce. Slači fanta Nio Da Silva in Mark Miller sta z akrobatskim programom skrbela, da je zavrela kri obiskovalkam, še posebej tistim izbrankam, ki sta jih zapeljala na oder.

V programu so sodelovale še pornese Nomi Melone, Tira Moon, Miss Iron s fetiš programom, Nikky Thorne s solo striptizom, Sophie Doll z burlesque predstavo, Krystal Reynolds in Monique Woods.

Poleg programa je sejem spremljala še bogata ponudba erotičnih izdelkov in pripomočkov za popestritev posteljnih aktivnosti in fetiš program.