Bolj kot nogomet, gledalce ogrela vroča svetlolaska, ki je pritekla na igrišče

Prvi vrhunec srečanja se je sicer zgodil že po 25 sekundah, družbena omrežja pa je zaposloval predvsem dogodek iz 18. minute, ko je na igrišče pritekla svetlolasa navijačica

Prlekija-on.net, sobota, 1. junij 2019 ob 23:34
Kinsey Wolanski na Instagramu

Kinsey Wolanski na Instagramu

V soboto je v Madridu potekal finale Lige prvakov, kjer sta se pomerila angleška kluba Liverpool in Tottenham. Finale pa za razliko od polfinalnih obračunov (pričakovano) ni postregel z veliko golov, ampak je šlo bolj za taktično igro. Mnogi so srečanje označili za najslabši finale Lige prvakov. Prvi vrhunec srečanja se je sicer zgodil že po 25 sekundah, ko je glavni slovenski sodnik Damir Skomina, ki sta mu pomagala Jure Praprotnik in Radgončan Robert Vukan, pokazal na belo točko, s katere je nato Mohamed Salah Liverpool povedel v vodstvo.

To je v prvem polčasu bil bolj kot ne tudi edini (nogometni) vrhunec. V 18. minuti pa je nato finale prekinila svetlolasa navijačica, ameriška manekenka Kinsey Wolanski, sicer partnerica znanega Youtube šaljivca Vitalija Zdorovetskiyja, ki je na zelenico vdrl že na SP.  Iz igrišča so jo nato hitro pospremili reditelji.

Svetlolaska je nato požela veliko zanimanje na družbenih omrežjih, kjer se je hitro izbrskalo za koga gre. Glede na njene objave na Instagramu, niti ne preseneča, da je požela toliko pozornosti. Tudi število njenih sledilcev na Instagramu se je bliskovito dvignilo za okoli pol milijona že takoj v soboto zvečer, v nedeljo zjutraj je imela že 1,6 milijona sledilcev, zvečer pa 2,5 milijona. A njen račun je nato bil ukinjen, pojavilo pa se je tudi veliko "klonov" profila.

Finale se je sicer končalo z zmago Liverpoola z 2:0, ko je v 87. minuti zadel še Divock Origi. Liverpool je tako osvojil šesti naslov, prvega po letu 2005.

One of the worst UCL finals of all time.

Objavil/a The LAD Football dne Sobota, 01. junij 2019