Tovorno vozilo prebilo steno hiše, voznik na kraju umrl

Voznik tovornega vozila čakovskih registrskih oznak je pripeljal iz strani Slovenije po glavni središki ulici ter nato zapeljal s ceste in trčil v hišo

Prlekija-on.net, sobota, 7. december 2019 ob 13:18
Podobna nesreča se je pred leti zgodila tudi v Ljutomeru

Podobna nesreča se je pred leti zgodila tudi v Ljutomeru

V petek, 6. decembra, se je na glavni cesti skozi Mursko Središče, streljaj od slovenske meje na Hrvaškem, zgodila huda prometna nesreča. Po podatkih Međimurske PU, je ob 14.53 voznik tovornega vozila čakovskih registrskih oznak pripeljal iz strani Slovenije po glavni središki ulici ter nato zapeljal s ceste in trčil v hišo. Voznik je pri tem umrl. Trčenje je bilo tako silovito, da je vozilo prebilo del hiše in podrlo steno v kuhinjo.

Tovorno vozilo je bilo naloženo s hrano za živali in je vozilo po ravni cesti s hitrostjo okoli 50 km/h. Po neuradnih podatkih bi vzrok za nesrečo lahko bila slabost oz. infarkt. voznika. Stanovalci v hiši na srečo niso bili poškodovani.

Podobna nesreča se je pred leti zgodila tudi v Ljutomeru, ko je voznik tovornega vozila na povsem ravni cesti zapeljal s cestišča v stanovanjski blok.

[CRNI PETAK NA CESTI] Počivao u miru :( :( Nakon stravične nesreće, i gradonačelnik Srpak posjetio je obitelj čija je kuća stradala. Srećom, oni nisu ozlijeđeni...

Objavil/a eMedjimurje dne Petek, 06. december 2019