Razvrati v resničnostnih šovih

Big Brother, Dvor, Parovi, ...

Prlekija-on.net, petek, 18. februar 2011 ob 18:132
Pri nas poznamo nekaj resničnostnih šovov, kot so Big Brother, Kmetija, Bar, ... a noben nam (še) ni ponudil takšnih prizorov, kot jih je deležna srbska publika, kjer spremljajo resničnostne šove, kot sta Dvor in Parovi. V šovu Dvor nastopa tudi Slovenka Urša Hočevar Čepin, ki je pred kratkim bila tudi v slovenskem Big Brother slavnih, a če je v domačem šovu igrala pridno dekle, se v srbskem šovu vede precej bolj drzno in vulgarno.

Urša se v šovu oblači v kratka krilca, pod katerimi nima hlačk, neprestano pije alkohol in se pusti otipavati tako moškim kot tudi ženskam, zato mlada mamica v šovu ni ravno dober zgled za svojega sinčka.

Parovi je naslov še enega resničnostnega šova v Srbiji, kjer gledalci lahko vidijo še drznejše prozore. V tem šovu gre tudi za neke vrste "življenja v kontejnerjih" na očeh javnosti, kjer so se stanovalci že tudi stepli, prepiri pa so na dnevnem redu.

V šovu se vse vrti okrog zabav, kjer stanovalci ne delajo nič drugega, kot cele dneve posedajo okrog bazena v notranjosti hiše, se zabavajo, poljubljajo vsi povprek kar pogosto privede do striptiza, moškega ali ženskega, ... vse za zabavo drugih, kjer v "kontejnerjih" izvajajo razvrate za zabavo ljudi, ki to spremljajo.

Dolgo verjetno ne bo potrebno, da bomo tudi pri nas spremljali kakšne podobne resničnostne šove, ki v bistvu v sebi nimajo nič preveč resničnostnega.

TUNČEK petek, 18. februar 2011 ob 19:54

Človik lehko samo reče : Kon gre toti svet. Fse se dela za gledanost pa peneze. Nesen moralist, samo fse mo neke meje. Jaaa

Dejan petek, 18. februar 2011 ob 23:03

Jah to tak je gnesden. Toti resničnostni šovi so provi fenomen, to lidje bulijo pa sami ne vejo zakej.

Pogledni si recimo tote Kardašijane:
Niti Angie, Sandra in Tom ne zmorejo slediti Kardashianovim

Lidje so slavni pa še sami venda ne vejo zakej. Takših lidi, ki samo meglo mešajo pa lüft odovlejo, de vedno več Hjooj Ofc, ki pa to glejajo pa nikoli nede sfalilo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.