Slovenija je spet postala Slovaška

Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu 2011

Prlekija-on.net, petek, 29. april 2011 ob 18:481
Slovaška in Slovaška2?

Slovaška in Slovaška2?

Na Slovaškem se je danes pričelo svetovno prvenstvo v hokeju na ledu, kjer igrata v isti skupini gostiteljica Slovaška in Slovenija. Tekma bo ob 20:15, na uradni spletni strani pa je poleg zapisa SLO izrisana slovaška zastava oz. slovenska zastava s slovaškim grbom. Kot ničkolikokrat doslej so organizatorji spet zamenjali naše državne simbole s Slovaško.

To pa še je toliko bolj nerazumljivo, saj prvenstvo poteka na Slovaškem in bi na uradni spletni strani lahko vedeli razliko med njihovo in slovensko zastavo.

Na našem portalu pa poteka tudi stavnica, kjer lahko stavite na svetovnega prvaka do vključno 2. maja, na posamezno tekmo pa lahko stavite 72 ur pred začetkom do samega začetka tekme v predtekmovanju in 24 ur pred začetkom do samega začetka tekme od osmine finala naprej. Tip tistih tekem, na katere lahko stavite, je obarvan zeleno.

Stavite na svojega favorita.

TUNČEK petek, 6. maj 2011 ob 09:26

Mi bi mogli kej napraviti glede držovnih simbolof, to heraldiki že dugo gučijo in tüdi oznoko SVN bi mogli že začeti nücati, se je to že bilo tak zgučano.
Sličnost s Slovaško je preveč očitna. Pomežik

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.