Obiskali smo enkraten in nepozaben festival Balaton Sound

Festival je eden izmed večjih v regiji in z odličnim programom, spektakularno in tehnično dovršeno izvedbo obiskovalcem pričara nepozabno festivalsko doživetje.

Prlekija-on.net, nedelja, 2. julij 2023 ob 13:26
Balaton Sound 2023

Balaton Sound 2023

Ponovno se je odvil enkraten in nepozaben štiridnevni festival Balaton Sound, ki poteka ob Blatnem jezeru v kraju Zamaradi na Madžarskem. Slednji je postregel s številnimi glasbenimi kot so Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Tiesto, Alle Farben, Ameme, Anfisa Letyago, Anna, Argy, Artbat, Axmo, Blasterjaxx... Nastopajoči glasbeniki so prišli iz različnih držav: Nizozemske, Belgije, Švedske, Nemčije, Italije, Anglije, Brazilije, Francije, Hrvaške, Estonije ter seveda domačini iz Madžarske in drugih držav.

Tekom dneva so obiskovalci uživali v kopanju, športnih in družabnih aktivnostih ter se zabavali ob DJ-jih, ki so vrteli glasbo na plaži. Festival je eden izmed večjih v regiji in z odličnim programom, spektakularno in tehnično dovršeno izvedbo obiskovalcem pričara nepozabno festivalsko doživetje.

Zvečer se je dogajanje preselilo na glavni oder, ter ostale odre v sklopu celotnega prizorišča. Festivala se vsako leto udeleži več kot 150 tisoč zabave željnih obiskovalcev.

Obiskali smo ga tudi mi, spodaj je nekaj utrinkov.