Ameriški avtomobili devetič zbrani v Sv. Martinu na Muri

Minuli konec tedna je v Sv. Martinu na Muri, streljaj od naše meje v Medžimurju, potekal 9. Trash & Burn Festival, srečanje lastnikov ameriških avtomobilov in rock and roll festival. Festival, ki je vsako leto bolj prepoznaven v regiji in tudi širše, privabi veliko število obiskovalcev.

sobota, 24. junij 2017 ob 21:271

Čez dva meseca se nam obeta airshow v naši neposredni bližini

Aeroklub Međimurje, ki letos praznuje 70. obletnico obstoja, bo po devetih letih ponovno organiziral aeromiting. Čakovec Airshow 2017 bo potekal čez dva meseca, v nedeljo, 4. junija na aerodromu v Pribislavcu pri Čakovcu.

torek, 4. april 2017 ob 19:366

Jekleni konjički in vroče lepotice prava paša za oči

S spomladanskim časom se začne tudi sezona avtomobilskih sejmov in z njimi povezanih novosti v avtomobilski industriji. Prvi sejem vsako leto poteka v Ženevi, kateremu pa sledi AMTS sejem v Madžarski prestolnici. V sklopu avtomobilističnega sejma v Budimpešti poteka avto, motor in tuning show.

nedelja, 26. marec 2017 ob 19:36

Vroče lepotice in postavni lepotci pri naših sosedih

Minuli vikend je bilo pri naših sosedih v Gradcu v Avstriji zelo vroče, saj je po enem letu premora ponovno potekal erotični sejem Eros & Amore. Pred občinstvom so nastopile vroče lepotice in postavni fantje.

petek, 17. februar 2017 ob 17:41

Royal Clipper - največja jadrnica na svetu

Največja jadrnica na svetu Royal Clipper, sprejme do 227 potnikov, z njo pa upravlja 106-članska posadka. Švedska jadrnica v dolžino meri 134,8 metra, ima pet jamborov, na katerih je 42 jader, ki jih razprejo v dobrih 15 minutah. Površina jader meri 5.202 kvadratna metra, v Guinnessovo knjigo rekordov ...

nedelja, 28. avgust 2016 ob 12:08

Piran ponuja številne znamenitosti in zanimivosti

Starodavno slovensko primorsko mesto Piran, s svojim mediteranskim podnebjem sodi med najtoplejše predele Slovenije. Veliko je sončnih dni, padavin pa malo, značilne so mile zime in vroča poletja. Je pristaniško mesto, ki leži na samem rtu Piranskega polotoka.

nedelja, 17. julij 2016 ob 09:59

Sv. Martin na Muri osmič v znamenju ameriških jeklenih lepotcev in pin-up lepotic

Ta konec tedna je v Sv. Martinu na Muri na Hrvaškem potekal 8. Trash & Burn Festival, srečanje lastnikov ameriških avtomobilov in rock and roll festival. Festival je vsako leto bolj prepoznaven v regiji in tudi širše ter privabi veliko število obiskovalcev.

sobota, 25. junij 2016 ob 20:261

Kam na zabavo v začetku letošnjega leta?

Novoletne zabave so za nami. Mesta so že snela svoje prazničneokraske, stojnice s kuhanim vinom in pečenim kostanjem sopospravljene. Tudi božiček je opravil svoje delo in med otroke inodrasle razdelil darila. A z novim letom se pričenjajo novepriložnosti. Statistiki napovedujejo, da naj bi se ...

torek, 12. januar 2016 ob 12:27

Nenavadne znamenitosti Londona

London je ogromno mesto, ki s svojimiatrakcijami vsako leto privabi milijone turistov. Na zemljeviduvsakega turista je začrtana pot do znametnitosti, kot so MadameTussauds, Tower Bridge ter buckinghamska palača. Toda kaj, če stesi svetovno znane stavbe že ogledali? Kaj, če ste se že zavrtelina ...

petek, 4. september 2015 ob 09:46

Obiskali smo najstarejšo etnološko prireditev v Sloveniji

Ovčarski bal na Jezerskem je najstarejša slovenska etnografska prireditev. S skupnimi močmi jo organizirajo Gostišče ob Planšarskem jezeru, Turistično društvo Jezersko, Kulturno umetniško društvo Jezersko, Društvo rejcev ovc Jezersko - solčavske pasme in Prostovoljno gasilsko društvo Jezersko ...

sreda, 12. avgust 2015 ob 08:28