Pevke in folklorniki KD A. Krempl Mala Nedelja gostovali v Rogašovcih

Na povabilo Kulturnega društva Rogašovci smo plesalci folklorne skupine in pevke ljudskih pesmi "Sosede" KD Anton Krempl od Male Nedelje, v nedeljo, 8. decembra, v tem lepem kraju na Goričkem sodelovali na prireditvi z naslovom "Veseli december".

ponedeljek, 9. december 2013 ob 18:45

Ambroževa maša v Sv. Juriju ob Ščavnici

Čebelarsko društvo Sveti Jurij ob Ščavnici je v nedeljo, 8. decembra, z zahvalno sveto mašo počastilo zavetnika čebelarjev sv. Ambroža. Mašo je daroval farni župnik Boštjan Ošlaj, ki je tudi sam čebelar. Čebelarji so ob tej priložnosti pred cerkvijo pripravili pogostitev za vse obiskovalce ...

ponedeljek, 9. december 2013 ob 15:51

Dražen Zečić po dveh letih znova v Ljutomeru

Po dveh letih se v Ljutomer znova vrača kralj hrvaške zabavne glasbe, eden in edini Dražen Zečić. Božični koncert s predstavitvijo njegovega novega albuma bo v soboto, 21. decembra, ob 20.00 v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 13:562

Znak SQ tudi ljutomerskim obrtnikom

Podjetje Ze-Art-Glas Steklarstvo Daniel Zelko s.p. iz Ljutomera, si je za svojo odličnost pridobilo certifikat Slovenski proizvod Slovenska kakovost (SQ) zaupanja vredno podjetje. Prejeli so ga 14. novembra na slovesni podelitvi v Portorožu, na 22. letni konferenci SZKO.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 12:25

Miklavžev bazar v Križevcih pri Ljutomeru

V novem vaškem jedru v Križevcih pri Ljutomeru so v nedeljo, 8. decembra, Občina Križevci, župnija Križevci, Osnovna šola Križevci in Kulturno umetniško društvo Križevci pripravili Miklavžev bazar.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 12:01

Aleš Pokrivač državni prvak med kadeti v katah

V nedeljo, 8. decembra, je v Žalcu potekalo mladinsko državno prvenstvo Karate zveze Slovenije. Sodelovalo je 324 tekmovalcev iz 43 klubov.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 00:12

Leščečki zaplesali in zapeli še v Ljutomeru

Folklorna skupina Leščeček, ki deluje pod okriljem Kulturnega društva Slavko Osterc Veržej, se je v soboto, 7. decembra, na 7. Večeru folklore: »Tak smo fčosih ...« predstavila še v Ljutomeru. Zadnjo soboto v novembru je večer folklore potekal v Veržeju.

ponedeljek, 9. december 2013 ob 00:10

V Vučji vasi v garaži zagorelo osebno vozilo

V nedeljo, 8. decembra, ob 12.47, je zagorelo osebno vozilo v garaži v Vučji vasi. Pri tem so bili aktivirani gasilci PGD Vučja vas, Iljaševci, Stara Nova vas, Boreci in Bučečovci, ki so vozilo pogasili, ga izvlekli iz objekta in prezračili prostore.

nedelja, 8. december 2013 ob 18:18

Premiera filma o Prlekiji »Dežela med Muro in Dravo - drugi del«

Podeželsko območje enajstih občin LAS Prlekija je v osmih delih (dva sklopa s po štirimi krajšimi filmi) prikazano v "živi sliki in prleški besedi" in gledalcu kar najbolje približa njegove lepote in posebnosti. Gre za potovanja Künštnih Prlekov po Prlekiji, na katerih so se srečevali s predstavniki ...

nedelja, 8. december 2013 ob 17:435