Lovec med skupinskim lovom obstrelil drugega lovca

V nedeljo, 7. oktobra, okoli 13. ure, je lovec pri skupinskem lovu v bližini Filovcev s šibrami obstrelil drugega lovca, ki je sodeloval v skupinskem lovu.Poškodovani lovec je utrpel lahke telesne poškodbe.

ponedeljek, 8. oktober 2012 ob 12:472

Kolesarju pot prekrižala svinja

Radgonski policisti so v nedeljo, 7. oktobra popoldan, v naselju Kraljevci (UE Gornja Radgona) obravnavali prometno nesrečo, kjer je kolesar trčil v svinjo in se zaradi padca lažje telesno poškodoval.

ponedeljek, 8. oktober 2012 ob 10:479

Gibalni popoldan v enoti Grozdek Kapela

V tedniu otroka smo v enoti Grozdek Kapela skupaj s starši izvedli gibalni popoldan. Vzgojiteljice Sabini, Majda in Cvetka smo se odločile, da bo to začetek projekta mali sonček. Skupina otrok 2-3 let bo sodelovala v modrem sončku, skupina otrok 3-4 let pa v zelenem.

ponedeljek, 8. oktober 2012 ob 10:07

Iz tihožitja v abstrakcijo

Pod okriljem JSKD OI Ljutomer je 6. in 7. oktobra 2012 v Križevcih pri Ljutomeru potekala 6. Mini likovna kolonija. Razpisana tema JESENSKO TIHOŽITJE, je bila izziv za ustvarjanje v različnih slikarskih tehnikah.

ponedeljek, 8. oktober 2012 ob 00:15

Veter podiral drevesa in odkrival strehe, voda zalivala kleti in ceste

V nedeljo popoldne je naše kraje zajela nevihta z močnim vetrom, ponekod pa je padala tudi toča. Gasilci so morali posredovati na večih mestih.

nedelja, 7. oktober 2012 ob 21:086

V ormoški grajski kleti zagrmelo!

V soboto, 6. oktobra, je v grajski kleti ormoškega gradu zagrmelo! Tla Unterhunda so se tresla in rodil se je prvi jesenski koncert v klubu. Z nežnimi vokali so metalci odprli jesensko sezono koncertov, ki se obetajo dobro ozvočeni grajski kleti, s poceni pijačo.

nedelja, 7. oktober 2012 ob 17:27

Po kasaških dirkah sledila zabava z ansamblom Saša Avsenika

V soboto, 6. oktobra, je Kasaški klub Ljutomer na hipodromu priredil zadnje ljutomerske kasaške dirke v letošnji sezoni, po dirkah pa je sledila zabava z ansamblom Saša Avsenika.

nedelja, 7. oktober 2012 ob 09:43

Delovna akcija devetošolcev OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

Ko so učenci 9. razreda OŠ Janka Ribiča Cezanjevci izvedeli, da je tema letošnjega Tedna otroka Radosti in stiske odraščanja, so razmišljali o dejavnostih, ki bi potekale na šoli v tem času. Ponudila se jim je priložnost, da se pri sošolki Sari Polanič udeležijo delovne akcije – ko ...

nedelja, 7. oktober 2012 ob 00:391

Ljutomer premagal Štore

Avto Rajh Ljutomer je v 7. krogu 3. SNL - vzhod dosegel drugo domačo zmago. V soboto, 6. oktobra je na domačem igrišču gostil ekipo Kovinar Štore ter zmagal z rezultatom 2:1. Po nepopolnem sedmem krogu je Ljutomer na petem mestu prvenstvene lestvice.

nedelja, 7. oktober 2012 ob 00:20