Prlečka, ne zaspi!

Prlečka in njen Lilibum

Špela Borko, torek, 4. april 2017 ob 22:112
Prlečka, ne zaspi!

Špela, ne zaspi ... ne odreči se svojim sanjam, ne odreči se temu, kar najraje počneš! Ja ... nekako tako je zadnje mesece odzvanjalo v moji glavi. Kljub temu, da sem na porodniški in je zame to najbolj čudovito življensko obdobje, je nekje globoko v meni ves čas »tlelo«, da uresničim svojo željo. Dobila sem najlepši nazin, naziv MAMA, a ostala sem Špela ... Špela z ambicijami, z ogromno energije in pozitivizma. O tem, kako rada delam z otroci, kako rada jih čuvam, plešem z njimi, jih zabavam in animiram, sem že pisala ... nisem pa pisala o tem, kako močno sem si vedno želela, da se »postavim na svoje noge«, da dejansko nekaj naredim na tem in, da v vse to vključim tudi svojo Prlekijo.

Skupaj s svojo prijateljico (ki je, mimogrede tudi na porodniški in ima višek energije, tako kot jaz (smeh) in ima iste interese kot jaz), sva se več mesecev pogovarjali, da bi ustvarili nekaj novega, nekaj česar v Prlekiji še ni, nekaj v čemer bi uživali in nekaj v kar bi seveda bili vključeni otroci. Če dobro pomislim, sploh nevem, kdaj točno sva prišli do faze »to bova naredili«, ampak kar naenkrat se je začelo dogajati ... dan za dnem je bila akcija in sploh nisem dojemala, da se prav zares dogaja. Ampak se je in ustanovili sva čisto svoj Plesno animacijsko klub Lilibum. Najin projekt, če lahko temu tako rečem, je skrbno zasnovan in temelji predvsem na delu z otroci. Lilibum poskrbi za najbolj noro rojstnodnevno zabavo, za otroško animacijo na poroki, za ustvarjalne delavnice, plesne delavnice ali animacijo kar tako. Posebnost najine animacije je v tem, da vse prineseva s seboj ... kar naenkrat se bližnji travnik, park, ali otroška sobica spremeni v Lilibumbastični kotiček in najbolj nora zabava se lahko začne. Tudi midve kar naenkrat nisva več Špela in Maja, ampak nasmejani klovnesi, mogoče jagodki, ali pa indijanki ... spremeniva se lahko v karkoli :). Najino poslanstvo je, da otrokom pričarava res kvalitetno animacijo ... stremiva k temu, da otroci res uživajo, se zabavajo, plešejo, ustvarjajo in se iskreno smejijo. Navsezadnje so otroci naši največji in najiskrenejši »sodniki« ... in nasmeški na njihovih obrazih je za naju največji pokazatelj, da delava prav.

In če sem sedaj še čisto iskrena, je meni osebno najbolj všeč, ko lahko svoj Lilibum kotiček ustvarim sredi naše čudovite Prlekiji, nekje med goricami. Takrat se vse zdi tako idealno in čudovito ... moja Prlekija in moj Lilibum! Za dve urci resnično padem v nek pravljični svet, v pravljični svet Lilibum! :)

Dragi moji Prleki in Prlečke ... vabim vas, da pokukate na najino Facebook stran (Lilibum) in mogoče bomo kmalu tudi mi skupaj uživali na kakšni animaciji. :)

www.facebook.com/animacijainzabava/



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42