Prvi plesni vikend plesne šole Plesna Dimenzija

1st Dimension Weekend

KaRmen, ponedeljek, 18. april 2011 ob 00:32
Prvi plesni vikend plesne šole Plesna Dimenzija

Plesna šola Plesna Dimenzija iz Maribora, ki jo uspešno vodita Matjaž Brinovec in Saša Volk, je pretekli vikend pripravila prvi plesni vikend z delavnicami, imenovan '1st Dimension Weekend'.



Čez vikend se je zvrstilo 22 brezplačnih delavnic, ki smo jih obiskali plesalci iz celotne Slovenije in tudi iz sosednje Hrvaške. V petek smo se dekleta lahko naučile veliko trikov, ki nam jih je zaupala Jagoda Batagelj na svoji delavnici 'ladies latin styling' in le-te smo lahko preizkusile že na petkovi večerni zabavi.



Na sobotnih delavnicah so nas inštruktorji iz Slovenije in Hrvaške učili cuban salso, west swing coast, street dance, flow salso, ruedo, bachato in tango. Sobotni večer smo preživeli na treh plesiščih. Na prvem živa glasba, na drugem tango, na tretjem salsa. Seveda se nas je največ vrtelo na centralnem plesišču, ki je ponujal vroče latino ritme. Večer so popestrili nastopi orientalskih plesalk in plesne skupine 'Dimenzijke', ki so pripravile prav pester in energičen nastop.



Vikend smo zaključili z nedeljsko mega ruedo in piknikom. Team Plesne Dimenzije se je resnično izjemno potrudil in zahvaljujoč njim smo preživeli krasen plesni vikend.



Zdaj so vas že zagotovo zasrbele pete ... zato vas vabim, da se nam vsak četrtek pridružite na preplesavanju latino ritmov v Plesni dimenziji v Mariboru, kjer se ob četrtkih dogaja Latino JAM. Pridite in preverite! Ne bo vam žal ...



Ples resnično osvobaja. Je igra, ki te zlahka osvoji. Tudi zasvoji. Hmmm, očitno sem na dobri poti, da me popolnoma prevzame ...



Se vidimo na plesišču ...



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.

Galerija



Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42